God kväll!

Blev ingen lång promenad nere i skeppsviken tidigare idag. Vi gick en liten sväng men Molly blev förbannad på solen som lös i ögonen på henne och Tindra hostade och jag saknade helt inspiration till att fota. Tror faktiskt inte det blev en enda bra bild där ute idag. Har inte ens orkat lägga in dom i datorn. Får se om jag orkar byta dator sen och kolla igenom dom. Annars får jag väl göra det imorgon kväll.

Men appropå bilder så funderar jag på att skriva ut en av bilderna på paprikan och rama in den och hänga upp den i köket. Antingen i A4 format eller i vanligt 10x15. Funderar även på att göra likadant med andra grönsaker/frukter och göra det som en serie på den lilla väggen som vi kan hänga upp saker på där inne. Skulle nog kunna bli rätt fräckt ändå. Frågan är bara vilken av bilderna jag ska ta.. Vill ni hjälpa mig?

  
(Bilderna är klickbara!)

Personligen tror jag att jag gillar 1an bäst, men jag vet inte..även 2an gillar jag. Aja, vi får se. Ska först handla hem lite mer grönsaker och frukter och fota så att jag kan bestämma vilken storlek och hur många tavlor jag ska ha.

Nu ska jag snart (äntligen!) lägga Molly för natten! Hon har varit en liten djävulunge under kvällen, enbart för att jag är ensam med dom, jag lovar! Hon har varit flyförbannad när hon inte fått göra som hon vill och då slåss hon, men trots det så ska hon ändå göra ALLT hon vet att hon inte FÅR! Det resulterade i att vi bägge två stod och gapade på varandra, haha! Kan nog sett ganska roligt ut kan jag tro.. Men nu har hon i alla fall fått sin sista penicillingkur för idag så det är bara skicka hon i säng snart. Tindra ska få se färdigt på pippifilmen jag nyss satte på (nummer 2 för idag) sen ska även hon få sova. Om hon inte somnar i soffan, hon ser rätt trött ut. Aja, det återstår att se.. Hoppas verkligen att hon är piggare tills på torsdag så att jag kan låta henne gå till dagis! Hon tjatar hål i huvudet på mig och klättrar tamejtusan på väggarna här hemma! Samtidigt som vi inte riktigt kan hitta på något för att hon är sjuk.. Kan dessa sjukdommar ta slut nån gång?!

När bägge ungarna sover ska jag passa på att hoppa in i en dusch, kan behövas då mitt hår är så fett att man känner sig flottig på fingrarna så fort man tar i det.. Känns som att jag inte duschat på en vecka..hua! Näe, skicka tjurungen i säng nu och hoppas på en bättre morgondag! Jag återkommer säkert med mer rolig skrivning ikväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0