Fixat!

Ja nu har vi varit ute på babyproffsen. Stolen passar inte i vårat framsäte så nu sitter den bak. Och där sitter den stenhårt kan jag lova! Så då var det bra med det. Dock lite trist eftersom det knappt får plats en människa i framsätet nu eftersom stolen sitter bakom. Man får sitta jäääätterak i ryggen och knäna tar nästan emot för mig, och jag är ändå rätt kort. Men men det är smällar man får ta när man har en kass bil.

Har köpt nästan alla julklappar nu med. Bara till dom minsta kvar. Men jag vet vad jag ska köpa till mina småsyskon i alla fall. Jespers småsyskon vet jag inte riktigt än. Men det blir nog bra. Tror jag vet vad vi ska köpa till Jespers lillasyster i alla fall så jag ska åka och köpa det imorrn. Sen får vi väl se om vi hittar nått till lilla Felix med. Och till Tindra såklart.

Men det blir nog lite segt imorrn. För jag har nog ingen bil om inte jag skjutsar runt Jesper och handla massa fika och sen till det mötet han ska på. Men vi får se, kanske gör det. Men jag vet inte vilken tid han ska upp han har inte ens ställt nått larm. Jag blev faktiskt lite sur på han nu ikväll. Han lovade mig i måndags att han skulle ta Tindra imorrnbitti. Men efter lite omständigheter (en katt som pissat i våran säng!) så har han sovit på soffan igår och nu stensover han på soffan igen! Och jag tyckte ju att då är det bättre om han sover i sovrummet och tar henne på morgonen. Då vill han att jag ska kliva upp, väcka han på soffan och ge Tindra till honom. Men vad är det för vits med det då? Då får jag ju inte sova ändå! Nä så jag ska kliva upp och föra sånt oväsen imorrn. GRR!!

Nä nu ska jag försöka få mig lite sömn med. Måste städa lite imorrn med. Hur fan ska man hinna allt? Haha.
Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Va jobbigt för dig att behöva ha den där bak, hade de ingen som passade fram alls?

Vi köpte våran på beginners i thn, där fanns mycket att välja på...

2008-12-06 @ 00:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0