Trött.

Jesper fick väcka mig imorse. Jag hörde inte att Tindra vaknade. Tänk om det har hänt fler gånger? Stackars Tindra. Och jag är svintrött. Men jag vill inte lägga mig och vila heller. För då kanske jag verkligen inte vaknar när Tindra gör det. Usch. Hemska tanke. Jag måste nog börja ställa väckarklockan, för såhär kan det ju inte vara. Visserligen lider hon inte där i sin säng. Och hon börjar gnälla (inte skrika) om hon får ligga för länge. Men det känns ändå hemskt. Ååh jag håller till och med på att somna här där jag sitter. Får nog gå ut och ställa mig på baksidan och frysa lite, kanske man piggnar till. Och så får jag väl äta lite pepparkakor, hihi.

Vad ska man hitta på idag? Blir det fint väder kanske man tar sig en promenad. Men jag vet inte, Hungrig är jag också så det får nog bli lite frulle. Eller ja, jag kommer nog inte käka fören efter jag duschat innan våra bästa år eller nått, haha. Jag är så duktig. Kanske skulle gå till skogslyckan sen och köpa nått ätbart. Äh jag vet inte. Jag orkar ingenting känns det som.

Nä nu får jag gå och göra ännu mindre..

Kommentarer
Postat av: Sophia

Kan du inte ta lite sovstunder när Jesper är hemma?

Jag har också råkat ut för det, men då vakna Markus för ovanlighetens skull.

Men börjar hon skrika så vaknar du nog, gnällandet är det ju inte alltid man vaknar av själv och ibland somnar ju de små om igen

2008-12-01 @ 09:58:17
Postat av: Jennyli

Är nog ingen fara om hon ligger o gnäller lite, hon kommer nog säga ifrån om hon blir uttråkad =)

som sagt, kolla upp varför du är så trött! Man kan få massor med konstiga vitaminbrister när man varit gravid, så vet du iaf om det är nåt eller inte. Är ju enkelt, lite blodprov på en sticka på vårdcentralen. Både b12 o järn är så vanligt att kvinnor har brist på också!

2008-12-01 @ 20:47:38
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0