Då var det klart.

Ja nu har jag bestämt mig. Det blir som det blir. Så var det med det. Tråkigt men samtidigt väldigt roligt. Nä det blir nog bra. Jag längtar tills 1 juni! Då ska vi flytta! Ska bli sååååå skönt och förjävla underbart! Större utrymme och Tindra får egent rum. Även vi får eget rum, ska bli hur skönt som hellst faktiskt. Kunna ligga och läsa, prata utan att Tindra störs. Aa, det ska bli skönt. Sitta på baksidan och njuta i kvällssolen, härligt!

Sen måste jag faktiskt ta upp en RIKTIGT negativ sak med våren och sommaren! Det är så sjukt mycket fästingar! Krewer har redan plockat typ 10 stycken bara på Turbo. Idag plockade hon en stor jävel på Caspers röv och jag har för mig att hon har plockat någon på Baileys med. Det är bara Freya som inte har fått någon fästing än. Äckliga djur!! Fästingarna alltså. Blä! Och kattjävlarna ligger ju i våran säng. Huuujja! Jag får rysningar..

Nä nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen med min nattlampa och bok..sov så gott ni som läser min blogg..jag känner att jag inte är så intressant att läsa om faktiskt..

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0