Dåligt med sömn

Ja inatt har jag inte sovit bra alls. Har vaknat om vartannat. Men värst var ändå när jag vaknade runt halv 2 inatt och bara hostade. Jag hostade och hostade och hostade. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag höll på att väcka Tindra med för att jag bara hostade. Hujja, det var nästan läskigt alltså. Vad tusan ska man göra när man bara ligger och hostar så att man nästan inte får luft? Jag funderade på att linda täcket runt mig och kliva upp och gå ut och ta luft. Men jag orkade inte. Kroppen kändes som att den fortfarande sov fastän jag var klarvaken i huvudet.  Nåja, jag lever ju nu i alla fall, det är väl huvudsaken. Fastän jag faktiskt känner mig mer död än levande idag.

Tindra har en såndär morgon där hon bara gnäller så att man inte orkar lyssna på henne. Jag blir bara ännu tröttare. Och det är inte direkt så att jag kan väcka Jesper så att han får ta över. Nä för han jobbar och sliter han serni. Jag har semester. Shit vad trött jag är. Blir nog att jag också försöker vila en stund när Tindra ska vila. För det ska hon göra snart. ÅÅÅH JAG BLIR TOKIG PÅ HENNES GNÄLL IDAG!!!! Håller hon på såhär hela dagen vet jag faktiskt inte vad jag gör med henne.

Vad ska vi annars hitta på idag? Jag vette tusan alltså. Hade väl behövt handla. Sen ska vi betala alla förbannades räkningar med. Usch och fy och blä! Vad ska man göra för mat då? Ingen aning..jag har fortfarande inget smaksinne så jag vill egentligen inte ens ha någon mat. Men jag måste ju äta..ÄH! Nu skiter jag i dethär.

Ha en trevlig dag då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0