Fredag 2009.04.17

Ja då har man äntligen kommit fram till Uppsala då. Blev ju lite senare än tänk dock. Jag hade ju räknat med att vara här senast 19. Men vi var väl här halv nio eller nått sånt. Tindra hade ju somnat i bilen stackarn. Hon vaknade inte när jag klädde av henne eller någonting. Men jag fick väcka henne så att hon fick i sig lite välling i alla fall. För det behövde hon. Hon har inte alls ätit vidare bra idag faktiskt. Men men, hoppas hon äter bättre imorrn. Sen ville hon ju givetvis inte somna om när vi väckte henne. Haha! Nåja hon somnade i alla fall om relativt snabbt. Så nu ligger hon och sover som en stock i köket, haha! Får väl se vilken tid hon vaknar imorrn. Om hon vaknar klockan 7-8 som hon brukar eller om hon tar sovmorgon. Det vet man aldrig.

Men nu har vi i alla fall varit och träffat Stefan och Ia. Dom var faktiskt trevliga. Vi gick och käkade en pizza som var mycket god faktiskt. Innan det gick vi ett varv runt slottet, hehe. Det var då full rulle där i alla fall. Massa bilar med tonade rutor. Alla var givetvis svarta, åkte runt där med en öronsnäcka i ena örat. Inne på själva gården så stod en massa bilar uppradade med utländska flaggor på. Kanske hade kungen ett viktigt möte? Eller var det helt enkelt en bal på slottet? Haha! Ja man kan ju undra.

Vad ska vi hitta på imorrn då? Jaadu, det får vi väl se vad dagen har att utvisa. Vi skulle nog förmodligen iväg någonstans och fota skulle jag tro. Men det beror på vädret. Kan ju alltid hoppas att det är fint väder i alla fall. Sen på kvällen ska vi grilla lite kött. Mumsigt! Sen på söndag kommer vi att åka hem ganska sent. För klockan 18 ska vi träffa Henke i sthlm. Men det känns ändå rätt bra att åka hem så sent. För då kan vi ge Tindra nattvällingen i sthlm innan vi åker och då lär hon ju sova typ hela vägen hem. Nåja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag sätta mig och vara lite social med folket här!
Ha en trevlig kväll!
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0