God morgon folket!

Idag fick jag mig en sköööön sovmorgon! Sov halvt om halvt ända fram till 11! Det var grymt skönt. Sen fick jag ju starta dagen med en bajsblöja..men det får jag väl överleva, hehe! Men det är helt otroligt. Tindra är inte dålig i magen fastän hon håller på att få tänder! Jag trodde att hon skulle bli jättekass i magen, men icket. Men inatt har hon inte sovit vidare bra. Hon vaknade flera flera gånger mellan 21-00 Sen vid 23.30 så fick hon en alvedonsupp och somnade om efter en stund..sen vaknade hon vid 01 och var vaken till 01.30 eller nått sånt..men sen somnade hon och har sovit hela natten fram till 7. Så hon är lite trött idag hon med.

Igår skulle vi ju ha bowlat. Men Mikey var inne i Uddevalla så pass sent så vi skippade det. Istället kollade vi på film. Första filmen hette Stay Alive. Den var rätt äcklig faktiskt. Jag och Malin var ju sugen på att se en till skräckfilm efter det, men då kollade vi på nån kass jävla b-film istället som hette Hot Fuzz. Den var så kass alltså! Var nog den sämsta film jag sett på väldigt länge! Nåja, det blev en mysig kväll trots allt.

Så vad händer idag då? Jag har faktiskt ingen som hellst aning. Jesper börjar ju jobba runt 15-tiden så vi ska äta innan dess. Sen ikväll när Tindra har lagt sig blir det väl att träna skulle jag tro. Vet inte vilken ännu men nått lär det väl bli.

Nä nu ska jag kika runt lite. Men ha en trevlig dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Hej pinglan.Man tacka för komplimangen.Ha en skön söndag.kram kram

2009-04-05 @ 11:46:33
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0