Ikea

Ja det råkade visst bli ikea idag. Och jag RÅKADE bara få med mig 2 nya lampor hem. Eftersom kattfanstygen har rivit ner ena lampan i vardagsrummet hade vi tänkt köpa en likadan bara. Men jag hittade 2 andra lampor som vi köpte istället, haha. Nåja det blir nog bra. Nu har jag inte bestämt mig om jag vill ha dom lamporna i köket eller vardagsrummet. Jag får se på det faktiskt. Det var i alla fall lila lampskärmar på svart fot. Jag gillade dom. Får nog bli att ha domi köket. För jag har ju faktiskt lila/svarta gardiner där inne. Fast..aa..joo..så får det nog bli. Sen köpte jag värmeljus såklart. 2 stycken 100pack för 19kr/st. Det är fan inte dåligt, hehe.

Vi funderade väl på att åka in till stan en sväng idag. Men får se hur vi gör. Hade ju varit kul att få fota lite. Men det är ju så kallt ute! Och blåser värre än jag vet inte vad! Det är lite trist. Men vi ska i alla fall grilla ikväll. Mumma. Funderar även på att göra min vitlökssås, hehe. Men jag får se på det.

Tindra har gjort en rolig grej idag i alla fall, hehe. Hon stog upp mot soffan och höll i sig i EN hand! Haha! Men sen ramlade hon på rumpan. Men hon stog ett bra tag i alla fall.

Nästa helg är det partyyyyy!! WIIE!!

Nä nu ska jag vara social, hehe.
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0