Inget att ha!

Nä vi käkade faktiskt mjukglass förut. Mjukglass med noisette på, men det var då inte ens gott kan jag säga. Önskar att jag tagit kulglass istället! Men men, får bli det nästa gång istället, hehe. Vi käkade inte ens glassen ute, för det blåser rätt rejält ute, aja. Bättre lycka nästa gång!

Jag orkade inte göra kassler, ris och currysås idag, men tack ändå Emelie för förslaget! Kanske det blir det imorn istället? Man vet aldrig! Istället stekte jag bara kött och gjorde pommes..för det hade vi hemma! Jaja, det var gott. Jag kryddade med lite andra kryddor denna gången så det var mumma, hehe!

Det blev inget öppna för oss idag. Kanske åker dit imorrn. För imorrn är det ju unga föräldrar. Det är som sagt lite roligare att åka dit när det är unga för dom pysslar och sånt. Får väl se var dom ska göra imorrn. Påskpyssel kanske? Får väl se. Jag ska nog dit i alla fall. Blir nog en promenad dit då och så tar jag nog bussen hem. Fast är det fint väder och inte blåser så himla kallt så kanske jag promenerar hem också, men vi får väl se.

Jag har i alla fall vunnit mig ett par nya ballerinaskor på tradera idag, hihi. Jag älskar ballerinaskor!! Skulle kunna ha hur många som hellst om jag fick, hihi. 50kr tyckte jag ändå var överkomligt! Så vi får väl se när jag får vinnarmailet så jag kan betala dom. Kanske jag hinner få dom innan helgen? Kan ju alltid hoppas! För nu börjar det verkligen vara väder för ballerinaskor, hehe. Funderar på att köpa mig ett par finare "utgångsskor" med. Som man kan ha när man ska på fest, hehe. Får det har jag inte så himla många av faktiskt. Jag har ett par som jag får sånt sjukt skavsår av, haha. Men vi får väl se. Kanske hittar några på tradera? Haha!!

Nä nu fick jag främmande. Så nu ska jag vara lite social. Och så ska Tindra få lite banan tror jag.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv: Aha okej:D Men va synd att den inte var så god:/

2009-04-06 @ 17:26:15
URL: http://sweethanna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hehe vsg, hoppas ni gillar det imorgon ;P

2009-04-06 @ 18:10:25
URL: http://emeliesbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0