Lördag 2009.04.18

God morgon folket! Tindra vaknade typ halv 7 fastän det blev så sent igår. Nåja, det gör inget. Ikväll kommer hon ändå att få lägga sig i en någorlunda vettig tid i alla fall. Kan ju hoppas att hon kan det bara, hehe. Alla i lägenheten sover förutom jag och Tindra. Så det är rätt lugnt och skönt. Men snart drar det igång. Full rulle kan jag tänka mig i alla fall, haha! 2 små ungar som kryper runt i en väldig fart på golvet. Vi lär ju få springa och jaga, hehe. Ska bli spännande att se Tindra och Cornelia leka. Just nu sitter Tindra i resesängen och leker med en av Cornelias leksaker. Hon ska ju hellst sitta stilla efter maten en stund. Så hon får sitta där i. Då är hon ju någorlunda stilla i alla fall. Så det blir nog bra. Blir lagom att ta upp henne när Cornelia vaknar kanske? Eller ja det beror på när hon gör det. Aja, det ger sig.

Just nu sitter jag och har börjat få världens mensvärk. Jag visste väl att den bitchen skulle komma lagom till att man inte är hemma! Fan också! Nu måste jag ju åka och handla. Man borde fan ha en av och på-knapp på det där! Håller ni inte med mig? Så att man kan välja att få sin mens när man kommer hem istället? Det tycker i alla fall jag!

Vädret idag är rätt fint. Men det är lite småkyligt och blåser väldigt mycket. Lite trist. Hade det inte blåst hade det kunna vara riktigt varmt och skönt ute tror jag.

Nä nu ska jag faktiskt se om jag kan hinna kika runt lite innan alla vaknar.
Ha en trevlig dag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0