Onsdag 2009.04.22

Ja idag ska vi till bvc på läkarkontroll. Så ska vi ju självklart väga och mäta lillbruttan med, hehe. Ska bli spännande att se faktiskt. Men jag tror inte att hon har gått över 9 kilossträcket ännu faktiskt. Sist vägde hon ju strax över 8 kg. Så vi får väl se. Sist var hon 69,5cm lång. Jag skulle gissa på att hon har växt en cm i alla fall. Men aa..det blir nog bra. Hon börjar bli tung att gå runt och bära på i alla fall, hehe. Men jag får återkomma om detta.

Efter bvc ska jag skjutsa Krewer till vårdcentralen, hon ska träffa sin astmaläkare. Så när hon är där ska jag passa på att springa in till biblioteket. Lämna tillbaka "Hinsehäxan" och så ska jag låna en ny bok. Men denna boken "Hinsehäxan" var väl lite sådär faktiskt. Jag trodde att den skulle handla om hur hon hade det i fängelset, varför hon åkte dit och varför hon suttit där så många gånger liksom..men den handlade om det i början..då handlade den om hur det var på Hinseberg och att hon lyckats rymma 2 gånger ungefär..sen handlade den mest om livet bland knarket i sthlm och sånt. Det intresserar inte mig faktiskt. Så denna boken får bara 2 stycken M M av mig! Vi får väl se vilken bok jag kommer hem med. Om det ens blir någon men det skulle jag tro i alla fall.

Hade behövt duscha känner jag. Men jag orkar inte göra det nu. Nä nu ska jag försöka få på mig lite vettiga kläder och kanske lägga på lite smink i fejjan så man inte ser ut som en 70årig gammal kärring! Vad sjutton ska man göra med håret idag då? Jaa, jag får väl komma på nått.

Jag är så grymt trött! Känns som att jag skulle kunna sova hela dagen om jag fick! Men det går ju inte. Vem ska ta hand om lillan då? Hehe. Jaja, jag piggnar nog till när jag kommer utanför dörren.

Nä nu ska jag försöka fixa mig lite kläder.
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0