Promenad i solen!

Jaa, jag tog bilen ner till stan själv. Parkerade vid bion sen gick jag upp till "fallet" sen vände jag, gick över en av broarna, gick upp mot kampenhof sen vände jag igen och gick tillbaka. Allt som allt gick jag väl ca 1 timme. Men jag stannade ju och fotade en massa på vägen, annars tar det nog inte så lång tid att gå. Men det var en skön promenad i solen faktiskt! Musiken i öronen på högsta volym och bara tänka på en själv, finns det nått härligare? Tänkte i alla fall visa er lite bilder från dagens promenad!



















Det var några bilder. Kan ju säga att det var blommor överallt i hela stan! Vart man än vände huvuder så var det blommor, hehe. Men det är så mysigt. Såg också att rådhuscafét har fått upp sin uteservering (träverandan) och nu väntar jag bara på att Harrys ska få upp sin med, dom brukar ju vara tidiga med det. Nåja, det kommer väl.

Sen kan jag även säga att jag nu vet varför min lilla brutta har varit lite grinig den senaste veckan här hemma! Idag kände vi något vasst i underkäken på henne, jag kollade och visst är det en tand som precis brutit igenom! Hehe. Så nu börjar det. Hon var visst lite lös i magen idag med så jaa..och hon får tänderna på rätt ställe, hehe! Hon får dom två i underkäken först, hihi! Det är ju så gulligt. Så nu ska här införskaffas en tandborste åt lillan med, hihi.

Nu sitter vi bara och väntar på att Mikey ska höra av sig. Jesper ska faktiskt få åka och handla med, för vet ni vad jag har gjort mer idag? Jag fick ett ryck så jag åkte och städade ur bilen, sen åkte jag hem, drog ut dammsugaren och dammsuga i bilen med! Visst är jag duktig?! Eftersom jag tog JESPERS jobb ifrån honom så ska han fan få handla, haha! Jag hade tänkt tvätta bilen utvändigt med och kanske åka någonstans och fota den med. Men jag fick så ont i ryggen nu så jag får ta det en annan dag.

Hum, vad ska man göra för mat idag då? Nått förslag?
Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Mindy

God eftermiddag gumman.Fina bilder.HA en skön lördag.kram

2009-04-04 @ 16:07:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Lotta

sv: Gillar man dom andra filmerna så gillar man nog denna med. :) En liten förvarning är ju aldrig fel. :p

2009-04-04 @ 17:33:36
URL: http://lottchen88.blogg.se/
Postat av: Marra

Vilka härliga vårbilder, man blir på så bra humör av att titta på våren :D

2009-04-05 @ 10:38:03
URL: http://loveorhates.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0