Söndag 2009.04.19

God morgon. Idag är dagen för hemfärd. Men än är det ett par timmar innan vi ska åka dock. Vi kommer nog åka in till stan runt 14-15 skulle jag kunna tänka mig. Och med stan menar jag Stockholm. Vi ska träffa Henke runt 18-tiden och Stefan och Ia frågade om vi inte kunde träffas idag igen. Så vi funderar på det faktiskt. Men vi får väl se. Just nu ligger både Tindra och Jesper och sover. Tindra somnade om bredvid Jesper i bäddsoffan, hehe. Dom är så söta så där dom ligger och sover. Mina pluttisar. Men jag kan inte somna om, som vanligt. Jag är svintrött men även om jag skulle lägga mig bredvid dom skulle jag ändå inte kunna somna. Nåja, dom är gulliga att titta på i alla fall, hehe.

Bilträffen igår var väl inte direkt någon höjdare. Var inte så mycket folk som kom faktiskt. Men jag fick i alla fall fotat lite. Dock blev det inte så mycket. Inte många bilder som blev bra i alla fall. Men jag ska försöka greja lite i photoshop innan jag lägger upp dom. Sen får jag väl skriva i träff-tråden på garaget. Det var ju en kille som kom fram till mig och ville att jag skulle fota hans MPS, hehe! För det var ju aldrig någon som hade fotat den tidigare, haha. Nåja det blir nog bra. Fick i alla fall någon bra bild på den tror jag. Har inte riktigt hunnit kolla igenom dom så noga. Får göra det när vi kommer hem.

Nää nu ska jag snart börja packa iordning våran väska och packa ner sånt som vi behöver ha i bilen i den lilla väskan.
Detta blir sista inlägget för idag skulle jag tro. För jag kommer knappast orka sätta mig vid datorn när jag kommer hem! Så jag hoppas att alla får en trevlig dag!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0