56 bilder!

Ja jag kan bara säga att nu har jag sållat ut lite bilder. Av 696 bilder så har jag 56 kvar. Och jag kan faktiskt inte sålla mer, haha. Jag har valt ut dessa bilderna nu och jag kommer lägga upp alla på bloggen. Så här kommer dom..
Såhär började våran morgon. Men frukost på mcdonalds. Jaa Hans var ju även glad att han fick möjligheten att ta en morgoncig, hehe.
Martina och Cornelia som var en del av sällskapet vi hade. Väldigt trevligt tycker jag i alla fall!
Det var ju några som hade spexat till det lite extra! Här var det någon som hade fått vattenflaskor med egna motiv på. Och jag kan ju faktiskt hålla med om att motivet är riktigt snyggt!
Denna lastbilen blev en klar favorit hos mig! Den var lackad så att lacken såg sprucken ut. Hade även rostfläckar (lackat) och jaa, den var riktigt fräsch! Jag lade min röst på den i utmanarklassen. Glömde dock att titta på nummer i mästerklassen så den rösten lämnades blank även om jag hade en favort som jag upptäckte när jag kom hem..
Busfia :)
Nu var det race på gång. På banan rullade massa tuffa lastbilar. Vissa körde bättre än andra men det var riktigt skoj att se lastbilar komma på ställ i kurvorna, haha!
Denna gick det lite sämre för dock, hehe. Men det gav ju oss i publiken lite att skratta åt.
Han bjöd på show! Det är såhär det ska vara!
Det var dock snubben i den röda scanian som körde bäst av alla. Snygga ställ och snabb i allmänhet.
The wild viking. Går utav helvete men han var inte rolig att titta på. För han körde lite som en kärring enades vi om. Visst jag hade nog inte gjort det bättre själv men han lade ju inte ens upp ett liiiitet ställ utan bromsade bara i kurvorna. Det är trist enligt mig i alla fall..
Kylde bromsarna med vatten. Det rök bra alltså!
Mike sitter och vilar lite medan andra käkar korv.
Det var ju mumsigt med korv. Det intygar Cornelia som redan lyckats slänga ner en hel korv på backen, hehe!
Dethär är riktiga lastbilar det! Detta är en kenworth. Maffiga saker! Denna hade jag velat höra motorljudet av istället för att bli döv av scaniornas v8. Kan ju slå vad om att denna låter bra mycket häftigare! Den ÄR i alla fall häftigare..
Hans posar!
Denna blev min favorit i mästerklassen. Men jag kom inte ihåg numret på den som sagt. Jag vet, det är en scania. Not my favoritebrand. Men den var läckert ombyggd. Kolla in nästa bild..
Tänk att sätta dom på en personbil, haha! Tror ni att farbror blå hade gillat det?
Yes! Jag lyckades få EN bild på denna bilen utan att dom 3 blondinerna var ivägen. Jag menar, JAG åker i alla fall inte till ett sånthär ställe för att fota skabbiga blondiner. Jaa ni läste rätt. Ok om dom hade sett bra ut, men det gjorde dom verkligen inte. Det kan till och med killarna som var med mig intyga! Men bilen är helt ok, eller hur?
Haha denna gubben var ju för rolig! Det är faktiskt riktigt skoj när dom spexar till det såhär. En blondin med äkta ölmage, det är så det ska vara! Och på bilden nedan ser ni att han faktiskt vill visa sina ståtliga ben!
Hihi, detta var bara lite kul. Hade det stått på en volvo hade det inte varit lika skojigt, hehe.
Haha herregud vad jag skrattade när jag såg detta! Hans drog med mig till detta. Så jäkla bra!
Hade tagit av mig foglossningsbältet ett tag, så nu fick det åka på igen då jag kunde att det började hugga i skinkan, hehe. Detta är nog världens bästa uppfinning för gravida med foglossning!
Denna var LÅNG!
Och blank, haha!
Sweet!
Syns tyvär inte vad som står. Men det står i alla fall "I´m gonna barbeque your ass in molasses!"
Hihi checka in fälgarna på denna fyrhjulingen! :P
Jaa det var alla bilder för denna gången. I överlag är jag rätt så nöjd faktiskt. Även om endel blev lite utfrätta på himlen och sådär. Men det var lite jobbigt eftersom det var växlande molnighet hela dagen så man fick ändra inställningar efter varenda lastbil i princip. Men kul var det. Det är ju utmaningar vi gillar. Så nu avslutar jag denna bildshow! Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj snygga bilder Malin =) Önskar att jag också hade vart där men jag kunde inte. Kanske får bli nästa år. Satan vad många feta lastbilar det finns och att få se dem köra hade varit tufft. Gillar snubben med klänningen mohaha

2009-08-30 @ 14:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0