Åååh helt slut!

Ja jag är helt slut idag. Känner mig mör i kroppen. Kan ju bero på att jag vaknat med huvudvärk två dagar i rad nu. Jesper fick ta moppen och åka och köpa alvedon till mig. Kan ju inte käka upp grannens heller, haha! Så huvudvärken släppte men det gjorde inte tröttheten. Nästan så att man börjar fundera hur ens värden står till egentligen. Men men, min barnmorska är på semester till den 18e tror jag det var. Så jag får väl hålla ut. Orkar inte åka och träffa någon annan bara för en gång. Äsch! Det går nog bra ändå. Men jag fasar för att börja äta den där jäkla järnmedicinen! Den smakar bajs och jaa..usch! Men som sagt, vi får väl se.

Angående detta jobbet som jag satt i telefonintervju med igår. Dom lovade ju att ringa upp mig idag. Men det har dom inte gjort så jag antar att jag inte fick jobbet då? Att man ska behöva gissa sig fram, jag blir så jävla less! Men imorrn ska jag ringa till arbetsförmedlingen i alla fall. Se om jag kan få boka in ett möte. Jag vill ha en praktikplats! För då har jag i alla fall nått att göra på dagarna! Jag är så fruktansvärt spyless på att bara sitta hemma. Förstå mig rätt nu..det är underbart att kunna vara hemma med Tindra och allt sånt men jag behöver komma iväg och göra något vuxet! Inte vara mamma, bara för stunden. Hade ju varit skönt att göra det innan nästa kommer också. Men vi får väl se. Jag ska ju dit på ett möte den 18e. Kanske man får information om sånt då? För det var nått med ungdomsgaranti och skit jag vette fan. Men jag vill ju ha ett separat möte med min handläggare. Aja, jag får väl ringa om prata med henne imorrn. Så ligger det till..

Nu är jag så fruktansvärt äckligt sugen på choklad! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Och inget kan jag göra åt det..grr!

Hanna: Nej jag åt inte p-piller innan jag blev gravid första gången. Hoppas det tar sig för dig med snart! Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0