Är helt jäkla slö!!

Ja nu blev jag riktigt fruktansvärt äckligt slö alltså. Hade tänkt passa på att sitta ute i solen nu när TIndra sover men NÄÄ vet ni vad! Jag orkar verkligen inte. Jag sitter inne i det svala just nu och dricker cola. Jag har ruskigt ont i ryggen idag med. Inte alls skönt. Så jag får faktiskt vänta tills gumman vaknar och har fått i sig lite mat innan jag går ut någonstans. Tänkte att hon skulle få plaska lite i poolen också. Fast jag funderar på att vänta med plaskandet tills grillen startar. För då kan hon bada medan vi grillar. Så kan vi bara gå ut och leka en sväng. Men solen är ju så grymt stark! Kanske får ta på henne ett par tunna strumpbyxor och en tunn långärmad tröja. För vi har ju inte direkt någon skugga här. Nåja, vi får väl se.

Hur ser dagen/kvällen ut annars? Jaadu det är inget speciellt faktiskt. Ska nog bara mysa med familjen tror jag. Om inte några kompisar kommer hit och grillar med oss. Får väl se vad dom säger. Fast jag känner egentligen för att hitta på nått skoj. Men jag tror inte jag orkar idag. Det måste ju vara graviditeten som sätter stopp för min ork idag. Hmm.. Aja det är bara tacka och ta emot!

Nää jag får nog ta och kika vidare..har ingen fantasi att skriva idag..

Eller jo föresten. Tindra har fått 2 nya tänder nu, hehe. Så nu har hon 4 tänder uppe och 2 nere. Yeah! Tror att det är fler på gång men jag får ju inte titta så det är lite svårt veta faktiskt, hehe. Men det lär väl märkas när dom har kommit. Men jag är riktigt imponerad av lillan. Jag trodde att det hörde till vardagen att ungar som håller på att få tänder skiter värre än fan själv och gnäller dagarna i ända. Visserligen matvägrar Tindra. Och jag tror faktiskt att det beror på tänderna. Men hon gnäller inte och sover inte dåligt heller. Joo, ibland kan hon vakna och bara gråta på nätterna medan hon håller på at få tänder men det räcker att ge henne napp och snutte så somnar hon igen. Inga problem enligt mig i alla fall! Min lilla fis! Jag är så stolt över henne! Och nu går hon hela tiden! Hon vill inte åka vagn och inte sitta still någon längre stund, hon ska ut och springa så är det bara, hehe! Och jaa, hon har redan börjar springa ifrån oss på torp till exempel. Hon ska inte gå dit vi vill ska ni tro, hehe! Aja det är i alla fall skönt att hon går så man slipper bära på henne. FÖr hon börjar bli så himlans tung.

Nä nu ska jag fortsätta kika.
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0