Blåbärs paj var mums!

Ja då har man precis käkat blåbärspaj. Det var gott! Men det var ingen favorit hos Tindra faktiskt. Hon fick en tugga och hon spottade ut dom hela bären, hehe. Men men, hon gillar färska blåbär i alla fall. Det är ju lite nyttigare kanske, haha! Men till middag blev det stuvade makaroner och köttbullar. Tindra totalvägrade stuvade makaroner i alla fall. När dom kom in i munnen åkte dom ut lika fort..och vilka grimaser! Det var oslagbart, haha! Nåja, hon lyckades pilla i sig 4-5 småbitar med köttbullar. Så hon fick kräm efter det. Hon måste ju få i sig nått! Så det blev i princip kräm till middag för henne. Nåja, som sagt det är väl bättre än inget alls.. Men hon kommer i alla fall slippa stuvade makaroner ett tag framöver. Sen får vi väl pröva igen en annan gång.

Nu har i alla fall Jesper åkt till jobbet. Hade tänkt att jag och Tindra skulle gå ut och leka en stund efter middagen men jag tänkte inte på att ta med mig hennes regnkläder från dagis.. Så nu kommer jag att skaffa ett till set med galonisar! Så att vi kan ha en uppsättning hemma och en på dagis. Så slipper man tänka på det. Tänkte att jag skulle kika på tradera. Kanske kan hitta billigt. Jaja, det blir nog bra i alla fall.

Nu ska jag i alla fall mysa lite med dotra. Min mage blev uppsvälld som jag vet inte vad..jävla mjölk att jag aldrig lär mig, haha!

Kommentarer
Postat av: Eva

Mjölk är ju kanske inte så bra för magen så men gud vad gott det är med stuvade makaroner =) jag kan äta det nästan hur ofta som helst.

Vad gott med blåbärspaj, tråkigt att för Tindra att hon inte gillade det men det är ju nyttigare med naturella blåbär.

2009-08-31 @ 17:28:58
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0