Bokrecension!



Då har man läst ut denna boken. Bortom ljus och mörker. Och jaa, den var minst lika bra som I skuggan av värmen. Speciellt sista halvan av boken. Jag sträckläste igårkväll så att jag inte kunde somna, haha! I denna boken är Eva påväg att dö mer än en gång p.g.a heroinet. Hon bråkar mycket med Erik, hennes man. Hon är påväg att ge upp helt och hållet men Erik får henne på andra tankar. Tillslut får hon beslutet från socialen att hon får gå på metadon, äntligen! Men hon är nära att sumpa även den chansen..

Jag säger bara, LÄÄÄÄS! Alltså hela serien. Finns inte en enda bok som har tagit mig såhär. Som har berört mig så som denna serie har. Jag har läst om barnmisshandel, sexuella utnyttjanden och andra hemskheter och självklart blir man berörd och framförallt ÄCKLAD av sånna böcker. Men detta känns som att det är så nära inpå. Jaa, jag kan inte ens förklara. Böckerna behöver upplevas. Så idag ska jag försöka hinna till biblioteket så att jag kan låna dom 2 sista böckerna. Får återkomma om det.

Nu ska jag väcka min gubbe. Kanske kan hinna till bibblan innan vi ska fika? För det är ju inte säkert att vi hinner in där efter. Vi har en tendens att sitta och tjöta alldeles för länge, hehe. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0