Dagens outfit och mage!

Ja då har man gått exakt halvvägs idag. Exakt 20 fulla veckor och går in i vecka 21. Så jag tänkte bjuda på en kombinerad dagens outfit och magbild, haha! Här kommer den i alla fall:



Upptäckte även, när jag tog bilden, hur jäkla smutsig våran spegel är, haha. Får nog göra något åt saken!

Jag mår rätt bra fortfarande. Hade en släng av lite illamående igår morse och nu imorse men det var inget värre än att bara vifta bort det i princip. Men jag har inte direkt något roligt att berätta. Jag har nog mer att skriva efter barnmorskebesöket på torsdag! För då ska vi lyssna hjärljud och sånt, hihi.

På arbetsförmedlingen gick det bra. Fick lite mer info om saker och ting. Jag ska tydligen sluta gå på a-kassa nu och få aktivitetsstöd istället. Eller nått sånt hette det. Det skulle vara samma ersättning som akassan för mig i alla fall. Det hoppas jag annars är det ju ingen vits i att vara med i det där. Men jag ska tydligen få en ny handläggare också. Trist tycker jag eftersom jag tycker så bra om min. Men jag ska i alla fall ringa och se om jag kan få bokat in en tid med honom. För enligt killen som höll i informationen så skulle man ha varit med i ungdomsgarantin minst 3 månader för att få söka en praktikplats om man inte hade några särskilda skäl eller nått. Så jag tänkte prata med han. För om jag inte kan söka praktikplats fören om 3 månader är det nästan för sent. Då får jag vänta tills efter bebisen har kommit. Och lite till..Aja vi får väl se om jag får tag på honom här efter lunch.

Just nu säger jag och magen hej då! I alla fall till ikväll, hehe! Ha en trevlig dag! Avslutar med en bild på vad jag ser under tiden jag sitter och bloggar, hehe.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad gullig magen ser ut där uppifrån! =)

2009-08-18 @ 14:19:00
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0