Full action hela dagen!

Ja, det kan man väl säga. Det har varit full rulle på MIG hela dagen. Jag har haft så sjukt mycket energi! Först handlade vi ju såklart. Sen när vi kom hem blev jag förbannad för att jag hade fått en påminnelse på dagisavgiften som vi betalade för 2(!!!) veckor sedan! Så jag ringde och frågade varför och fick till svar att det måste ha blivit nått fel men att hon såg att den var betald, tur för dom! Nåja sen var det ju dags att hämta lillan på dagis. Hon hade ätit bra idag med! Låter väldigt bra i mina öron. Men när vi kom hem ville hon inte släppa snutten och nappen! Hon var lite kinkig. Såhär har hon sprungit runt större delen av eftermiddagen:



Hon gick och släpade med sin snutte hela tiden, hehe. Sen trampade hon på den och halkade. Upp igen och släpade vidare. Här ser ni ju även hennes rena kläder, hehe. Tur att dom inte blir så smutsiga på dagis, haha!

Nåja när vi hade hämtat henne så satte jag igång och började städa. Och sen tog jag break, gick ut i köket och kryddade+slängde in 2 stora kycklingfiléer i ugnen. Sen fortsatte jag städa, plocka, dammsuga och torka. Och jag kan säga att inte ens detta gjorde mig trött. Kan väl bero på att det inte var sååå himla mycket att städa men ändå. Jag måste erkänna att jag har blivit värsta städtanten, haha! Även där är det att sätter jag väl igång så kan jag inte sluta! Sen blev det mat. Som ni förstår så blev det ju ugnsstekt kycklingfilé men pommes och beasås. Och jag måste faktiskt få skryta lite för det var nog det godaste jag nånsin har gjort! Vet inte om det var kryddningen. Jag testade en ny krydda idag som hette sweet chili BBQ, sen hade jag även liiite curry och lökpulver på också. Det blev i alla fall ruskigt gott och bra! *klappar mig själv på axeln* Även Tindra åt (kors i taket!). Även om hon slängde endel på golvet så fick hon faktiskt i sig mat! Känns bra. Sen blev det dags för lite bus och mys innan Jesper åkte till jobbet. Sen fick jag slänga ner lillan i ett bad, hehe. Min lilla lortgris. Och där satt hon och plaska så att det blev blött i hela badrummet (och även hela jag). Men det är tur att hon älskar vatten. Hade varit jobbigt om det hade varit tvärt om faktiskt.

Sen måste jag bara visa.. Tindra har hittat sig en ny lekhörna!



Joo, i kattkorgen bredvid soffan, haha! Den sitter hon och leker i och här med snutten och nappen, hehe. Kanske skulle lägga in en filt i den för den ser inte så bekväm ut faktiskt.

Tänkte även skriva några rader om Tindra. Det kommer bara fler och fler ord ur hennes mun. Favoritorden är kaka, "koko" - skor, "bovva" - vovve, "bibbi eller psps" - kissen och bebis, hehe! Sen säger hon ju orden hon har sagt länge..men dessa ord hör man väldigt ofta. Har även hört henne säga "gung" när vi var i lekparken och skulle gunga. Så det går verkligen framåt med henne nu. Hon har 7 tänder också. Hon lyser upp som en soool när man frågar henne om vi ska gå til dagis. Hon är verkligen en solstråle och hon har verkligen fått rätt namn, hehe. Sen har hon ju även lärt sig var hennes mage sitter. Frågar man "var är magen?" så klappar hon med händerna på magen, hehe. Hon pekar även ut munnen, näsan och ögat. Superduktig! Och hon vill gärna sitta och dra upp min tröja och klappa mig på magen. Hon har även gjort så några gånger och sagt bebis, hehe. Känns som att hon vet att det är en bebis i min mage. Nåja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som att jag glömt hälften ändå. Men nu tänker jag bara avsluta detta superkorta (säkert!) inlägg med en till bild. Såhär busiga var vi efter badet idag:



Haha, jaa, vad ska man säga? Sådan mor sådan dotter, eller? Mer bilder kommer att komma upp på bilddagboken också så håll utkik! Ha en fortsatt trevlig kväll! Night night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0