Full rulle hela dagen! Me like!

Ja jag har blivit så jäkla rastlös av mig. Jag vill ha något att göra hela tiden! Så först åkte vi som sagt till emaus. Men det är ju egentligen inte så mycket att göra där för dom små men det var mysigt i alla fall. Lite picnic.

Sen åkte vi till Bodelle. Där mötte vi upp Niklas, Susanne och lilla Lottis (hunden). Tindra fick bada lite och det var otroligt varmt i vattnet måste jag säga. Jag blev själv sugen på att bada men jag orkade inte gå upp och ta på mig badkläderna. Så hon fick sitta och plaska där en stund. Sen gick vi upp och hon fick mat. Vi dusskuterade om vi kanske skulle åkt och käkat en sen lunch någonstans. Så vi åkte till rådhuskafét hela högen. Käkade en baguette gjorde jag och Jesper, Niklas åt en soppa och Susanne en paj. Intressant vad vi åt, haha! Sen gick vi en sväng in på bodyshop och sen gick jag och beställde klipptid (ÄNTLIGEN!!!!). Så imorrn klockan 12 ska jag klippa mig. Ska bli så otroligt jäkla skönt så ni anar inte! Kanske skulle sätta mig och kolla lite bilder.. Nää jag ska bara klippa upp det lite och tunna ut det. Klippa snedlugg. Nåja, det blir nog bra.

Sen åkte vi hem och jag satte igång att städa. Först Tindras rum och sen resten av lägenheten. Så nu är den städad. Har även dammsugit. Orkade dock inte skura idag. Jag måste dessutom köpa en ny mopp så jaa. Jag ska fan köpa en weledamopp. En sån där avlång sak. Kanske att parkettgolvet blir renare då? Jag vet inte. Dom är bra och sköna att städa med. Man får inte ont i ryggen. I alla fall inte jag. Jaja, efter städningen så tappade jag upp ett bad till lillfisen. Tvättade av allt salt från badet vid bodelle och allt smör som hon kletade i håret vid frukosten, haha! Och nu äntligen kan jag sätta mig ner och ta det lite lugnt. Härligt värre.

Har ju även kommit ihåg att ta en bild på magen idag, hehe. Kors i taket! Och nu kan jag ju börja använda min bebiströja igen, hehe. Jaja bilden var det ja.. Här kommer den..dom..





Nä nu måste jag ju faktiskt fortsätta kika lite och inte sitta här och skriva en hel novell.
Puss på er och trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0