Grejat design och photoshop!

Ja då har man gjort en ny header igen. Blev väl relativt nöjd faktiskt. Men jag är ju under inlärningsstadiumet så jag lär väl ändra den flera gånger innan jag är helt nöjd, hehe. Och jag är ju inte sådär haj på kodmallar och stilmallar och skit så än en gång är jag glad att jag har en datanörd till pojkvän som kan såntdär, hehe. Fast nu såg jag ju på ett ungefär hur han gjorde. Så då kanske jag kan försöka greja lite själv också, hehe. Blir nog en lite större förändring nästa gång med att byta bakgrundsfärger och dylikt. Men nu får det i alla fall vara såhär en stund.

Sen satt jag och bara testade lite i photoshop med. Innan jag började greja med headern. Gjorde om en blomma. Här är före och efterbilder på den.

FÖRE


EFTER


Och vetni?! Nu funkar ALLA funktioner, hahahaha! Det är så grymt kul faktiskt! Man ska bara ha lite fantasi. Och det har inte jag egentligen. Men det blir nog bra. Nån gång ska jag väl få det med.

Föresten..fan vad jag bloggar idag. Men det är ju kul, hehe!
Men nu ska jag inte skriva mer idag. Snart ska jag sova. Jag har ju fått en fototidning idag med. Nu kan jag ju ha nytta av dom photoshopkurserna som alltid följer med i den. För det är kurser för elements. Nice! Fast jag har ju en bok att läsa med. Får väl se vad jag börjar med. Det är ju en dag imorrn med. Hoppas att den också blir lika fin som idag!

Nää tjing på er hörni!
God natt!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

hej!

asså jag har en liten fråga eftersom jag är världens trögaste.. Jag vill så gärna lära mig photoshop men allt är ju på engelska:( Och nu ska jag köpa en systemkamera så då vill jag verkligen lära mig, nå tips?:)



Nathalie

2009-08-06 @ 23:39:57
URL: http://naattiiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0