Grymt skönt alltså!

Ja nu har man precis kommit hem efter klippning och biblioteket, hehe. Blev grymt nöjd och det är fruktansvärt skönt! Håret känns alltså 100 kg lättare. Ni kan få se en lite halvdålig bild om ni vill. Jag tog med webcamen för att jag inte orkade springa och hämta min vanliga, hehe. Här kommer den iaf.



Jag blev i alla fall nöjd. Det är ju inte så mycket taget på längden. Bara toppat i princip. Sen är det uppklippt och luggen är klippt i snedlugg. Härligt härligt!

Efter detta gick vi i alla fall till bibblan. Jag lånade faktiskt bara en bok denna gången. För jag har ställt mig i kö på en bok som kommer 1 september och man vet aldrig. Ibland är jag seg på att läsa ut böckerna så att jag inte ens hinner läsa ut alla jag lånar. Men jag hinner ju låna en till om det skulle vara så. Jag har i alla fall lånat första boken ur Lotta Thells självbiografi. Det är totalt 5 delar. Och den lät riktigt bra. Så vi får väl se. Ni får väl en liten recension sen.

Vad händer mer idag då? Jaa, Tindra ligger och vilar nu. När hon vaknar ska hon få lite mat och då ska vi se om vi kanske kan fylla Tindras pool. Så att vi kan vara ute lite. Skönt att få lite svalka i värmen. Men jag klagar inte på värmen som äntligen kom tillbaka. Så jag får väl ta på mig bikini sen och underhålla brännan lite mer. Motför att de starkaste solstrålarna är borta nu men brännan kan ju nte bli värre utomhus i alla fall, hehe. Sen är det ju skööönt att vara ute.

Nä nu ska jag snabba mig och kolla vidare innan hon vaknar.
Puss på er och ha en underbar eftermiddag!

Kommentarer
Postat av: Eva

Det blev jättefint, skulle dock vara kul att se ett bättre kort såsmånigom =)

2009-08-06 @ 14:19:18
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Martina

Va snyggt de blev men har du färgat de cokså i slingor eller är de någe som kommit fram när du klippte det?



hare gott vännen:)

2009-08-06 @ 16:38:57
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll gumman.

Allt bra med dig denna varma sommar dag ? här är det varmt & bra.kram

2009-08-06 @ 17:30:54
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0