Liite nice!

Ja jag glömde ju visa i förra inlägget. Titta här vad jag har köpt:



Väggljusstakar!! Åååh älska dom! Fast jag skulle ha haft ett par till att hänga på andra sidan fönstret. Där ser det tomt ut just nu. Men det är lugnt. Jag kan ringa till någon i Piteå och be dom springa in och köpa en förpackning till, hehe. Dom är ju faktiskt köpta på dollarstore och någon sådan butik har vi inte här tyvärr. Det är fan en bra affär den där dollarstore. Dom har fan allt! Trådgardinerna som ni ser i mitt fönster kommer också därifrån. Jag ska nog öppna en dollarstore här med, hehe.

Nog om detta. Jag ringde i alla fall till barnmorskegruppen i Göteborg förut. Kollade om jag kunde boka tid för ett köns-ul. Så nu är det bokat och klart. Den 1 oktober får vi veta vad det blir för nått, hehe. Jag längtar ju så jag håller på att spricka! Jag vill veta nununu! Nåja, jag har ju liksom inget annat val än att vänta tyvär. Så klockan 14.00 den 1/10 ska vi dit. Wei!!

Nu har vi varit på bion också. Såg ju som sagt Harry Potter. Den var bra men jag tyckte att den var lite seg. Den var sämre än dom andra filmerna faktiskt. Men bra var den allt. Någon som vet om det kommer någon mer film? För annars var det där det mest värdelösa slut jag har varit med om!

Nää nu ska jag kika vidare.
Puss på er och god natt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det kommer 2 filmer till :)

2009-08-03 @ 23:02:51
URL: http://hannalundkvist.blogg.se/
Postat av: Anki

Menar du att dom där finns HÄR på dollarstore??? haha..jag har sökt liknande sånna och inte hittat någerst utan att dom ska kosta multum...ja då är det bara för mig o fara dit åter igen o öppna ögonen ;) ja som är där OFTA...haha..tur man har dig ;)

2009-08-04 @ 00:53:23
URL: http://mammaanki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0