Nu så!

Ja nu är Tindra banne mig frisk igen! Det är full fart på henne och hon vill absolut inte sitta stilla! Hon hade alltså ingen feber imorse när hon vaknade. Skönt! Men jag avvaktar i alla fall till ikväll med att säga om vi åker till lek o bus imorrn eller inte. Men förmodligen skulle jag väl tro att det blir så. Ska bli skoj! Undra bara hur jag ska göra med hennes sovtid imorrn, brukar ju vila efter lunch. Men förhoppningsvis kan jag få henne till att sova en liten stund innan och eventuellt en lten stund efter. Vi får väl se. Tror inte hon kommer ha tråkigt i alla fall, hehe.

Så vad händer idag då? Jo, jag ska till barnmorskan klockan 13.30. Ska lyssna på hjärtljud och jag antar att blodprover ska tas, suck! Men men, vad gör man inte? Vi hade ju även tänkt käka thai-buffé till lunch idag. Men jag vet inte hur det blir med den saken. Får väl se vad Jesper säger när han vaknar. Ska försöka få lillan att vila en liten stund nu. För hon har sovit lite halvtaskigt inatt, vaknat ett par gånger och gråtit. Och sen vaknade hon vid halv 7. Så ska se om hon vill vila en stund så att hon orkar vara vaken längre ikväll.

Även jag har sovit dåligt inatt. Började med att jag inte kunde somna igår. Jag läste över 100 sidor i boken. Släckte ibland, försökte somna, gick inte så jag tände igen. Jag vet helt enkelt så jäkla pigg! Och jag har ingen aning om varför.. För jag var trött i princip hela dagen igår. Eller slö rättare sagt. Men sen kom kvällen och jag blev jättepigg. Tror inte jag somnade föran 02.40 eller nått sånt. Sista gången jag lade ifrån mig boken var klockan i alla fall närmare halv 3. Vad sjutton kan man göra för att somna lite tidigare?? Jag var ju för sjutton vaken när Jesper kom hem från jobbet! Men somnar Tindra nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen en stund. Läsa lite mer i boken och se om jag kanske kan somna en stund jag med. Känner att jag hade behövt det efter bara 4 timmars sömn knappt. Får väl se. Ibland luras Tindra, hehe. Hon är tyst typ 10 minuter och man tror att hon har somnat för att hon sedan ska börja tjöta värre än jag vet inte vad och det är bara plocka upp henne. Så jag ska kika in om en stund. Sen vila..

Kommentarer
Postat av: malin

Ja eller huur..... HAhaha det va ju det jag visste det är drf jag uppdaterar vettu !! hehe :P.. Är hon jätte sjuk eller? :S

2009-08-20 @ 16:24:55
URL: http://maliich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0