Sådär, då var det klart!

Ja nu har jag ringt och bokat tid hos barnmorskan. Ska dit på torsdag 13.30. Blir nog bra ska ni se. Undra om man skulle sätta sig och anteckna det man hade tänkt prata om, hehe. Får väl se. Men nu är det inbokat i alla fall.

Nu har jag även läst ut boken som jag började på för ett tag sen. Kommer inte ihåg när det var. Men denna boken:


Den var riktigt bra och gripande. Jag hade verkligen svårt att lägga ifrån mig den. Kanske är tack vare den jag inte blev trött, hehe. Nej men som sagt, väldigt bra! Det är Lottas självbiografi som handlar om en tjej som heter "Eva". Eva är herionmissbrukare och hamnar på ett kollektiv utanför hudiksvall, hassela. Där blir "nyingarna" väldigt illa behandlade av de vuxna men dom håller sig i alla fall fria från drogerna. Abstinens, sug, knark i olika former och död. Det är i princip vad boken handlar om. Jag kan varmt rekomendera den.
Nu när Tindra kommer hem från dagis så ska vi åka ner till stan och gå en sväng. Jag ska ju självklart till biblioteket och låna bok 2 (I skuggan av värmen) och 3 (Bortom ljus och mörker) i Lotta Thells serie. Jag kan ju inte sluta läsa dom nu när jag har börjat! Hade ju ställt mig i kö på en annan bok men jag tog bort mig ur kön bara för att jag vill fortsätta läsa denna serien. För nu i slutet på denna boken så hade Eva rymt från kollektivet, tagit sig till stockholm och köpt sig en kabbe. Så nu är det spännande. Vad händer nu? Det får i alla fall jag snart veta..

Nu har vi även fått en tid till tandläkaren för lilltjejen, hehe. Undra hur det kommer gå. Det är ju liksom knappt så att jag får kolla i munnen på henne. Men vi får väl hoppas att det går bra. Så den dagen får Tindra vara hemma från dagis i alla fall. 7 september klockan 10.20 ska vi infinna oss där.

Nåja, det var nog allt för denna gången tror jag. Jesper ligger och smygläser samtidigt som jag skriver ändå, haha!
Ha en trevlig dag!!

Kommentarer
Postat av: Jen

jotack de är jätte braa :)

2009-08-17 @ 13:01:57
URL: http://cherryberrytree.blogg.se/
Postat av: LENA ღ

tack desamma sötnos :) allt bra idag?

kram, http://lenakarlsen.blogg.se

2009-08-17 @ 15:24:38
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0