Vad är det för fel??

Ja jag börjar verkligen undra vad det är för fel på våran dotter? När hon får lägga sig efter 19, alltså senare än hennes "normala" läggningstid så ska hon vakna före faan och vägra somna om?! Hon vaknade kvart i 6 imorse och hon somnade strax efter 19.30 igårkväll. Varför? Hon brukar få lägga sig vid 18.45 med en flaska och då vaknar hon tidigast 7 men i normala fall runt halv 8. Och man tycker ju att hon faktiskt borde sova i alla fall till den tiden hon brukar vakna när jag lägger henne vid kvart i sju på kvällen, eller hur? Hon är inte normal, haha! Nåja, sånt är livet.

Nu har jag ju börjat på bok nummer 3 i denna serie om Eva. Bortom ljus och mörker heter den. Och jag måste säga att det hoppar ett antal år mellan böckerna men dom är fruktansvärt gripande. Jag har verkligen svårt att lägga ifrån mig dom när jag läser.



Jag återkommer med vad jag tycker om just denna boken när jag har läst ut den. Och känner jag mig själv lär det inte dröja många dagar, haha!

Vad ska vi göra idag då? Jo det är ju streetcars fest ute på torp. Så vi ska väl dit och kika en sväng. Jag vill ju fota lite. Jag har fan inte varit på någon bilutställning på hela sommaren. Det är ju inte likt mig direkt. Sen har det ju knappt varit något race heller. Så det kliar i mitt pekfinger! (Som jag oftast har på avtryckaren på kameran!) Men men, man har säkert sett dom flesta bilarna som ställs ut i alla fall. Jag längtar desto mer till den 29 augusti. Då jäklar blir det fota av! Då är det ju riktiga "bilar" man ska fotografera, haha! Skulle bara vilja fråga om någon har lust att åka med till mantorp? 29 augusti? Vi åker tidigt på morgonen? Det är alltså nordic trophy jag talar om. Nordens största lastbilsmässa/utställning. Kom igen, häng på! Det är grymt skoj. Speciellt när det är på mantorp. För då kör även lastbilar på bana och grejer. Svinskoj!

Nä nu ska jag göra oss iordning och sen ska vi sticka. Det blir en frulle på dunken idag. Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hihihihi...du kommer ha så en period, sen då hon blir äldre så kommer hon börja sova längre, sen kommer det sova länge vissa dagar o stiga upp för fanken andra...bara vänja dig ;)

2009-08-22 @ 11:18:03
Postat av: Mindy

Godmorgon söta..Hoppas att allt är bra med dig som det är med mig.Ha en skön lördag.kram

2009-08-22 @ 11:19:11
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0