Vår på nytt? En rörande historia..

Ja ibland börjar man ju undra om våran kommit på nytt. För i våran (som ska föreställa en) trädgård har det helt plötsligt börjat blomma! Söta ljuslila blommor. Sen att det kryllar av tvestjärtar (äckliga kryp) i vissa av dom gör det inte bättre. Som många vet så hatar jag alla småkryp! Men det kan bli rätt läckert att fotografera dom. Jag blev så grymt fotosugen här för en stund sen så jag fick gå ut på baksidan. Dock har vi ju inte direkt några jätteroliga motiv att fota. Varken ute eller inne nu när lillan sover. Kanske kan gå ut på en fotoprommis imorrn? Får väl se om jag är lika fotosugen då.. Men men, här är det lilla jag fotade.









Ja den sista bilden fick komma lite som en bonus, haha! En hårig och allmänt smutsig napp som Tindra har övergivit mitt på golvet i vardagsrummet. Tur att hon har fler. Denna får nog kokas.. Den är ju typ helt ny.. Aja, som sagt, tur att hon har fler! Så det går verkligen ingen nöd på henne. Nåja, detta var bilderna som jag kan bjussa på denna kvällen.

För att återgå till rubriken, en rörande historia, så blev jag väldigt rörd när vi skulle sätta oss vid matbordet till middagen. Jesper sa till mig hur mycket han uppskattar allt jag gör här hemma, för jag brukar sköta det mesta. Han skulle vilja skicka mig på en sparesa eller liknande när han får lite pengar över. Det kändes varmt i hjärtat och det var nästan så att man ville fälla en tår. För det är inte såå himla ofta jag får höra sånt. Så det värmer ju extra mycket då. Jag älskar dig Jesper Andersson!

Vet ni vad jag kom på nu? Jag har totalmissat mitt program som jag brukar se. Förlossningskliniken. Och nu håller Riskförlossningar på. Så jag funderar på att byta dator så att jag kan sitta och snegla på det. Nää, jag orkar inte. Jag ska ändå snart gå och lägga mig. Jag får väl försöka se det nästa onsdag istället. Men nu ska jag i alla fall fortsätta kika runt lite. Ha en trevlig kväll hörni! Och sov så gott! Tjing!

Kommentarer
Postat av: malin

Va det den där orangea? Den va ju inte ful ?! :O

Bara för att en nöt inte tyckte om den så ska du inte ta bort den :) FInns andra som tyckte den va fin -Jag ex ^^

2009-08-20 @ 08:11:13
URL: http://maliich.blogg.se/
Postat av: Mindy

Fina bilder gumman.Allt bra med dig..Så bra med lillan texten när man skriver till dig..Ha en skön torsdag.kram kram

2009-08-20 @ 14:39:55
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0