2 veckor kvar!

pregnancy calendar

Helt sjukt..imorn har jag gått 38 fulla veckor av denna graviditet. Tiden har rusat iväg snabbare än nånsin. Man får lite ångest när man tänker på hur snabbt tiden går egentligen. Jag var ju nyss i vecka 25 och var och gjorde ett könsultraljud liksom.. Men nu börjar det kännas att tiden snart är inne. Jag tror till och med att denna bebisen har fixerat sig! Helt otroligt, haha! Det är i alla fall en märklig känsla. Huvudet har i alla fall åkt ner en bit, det kan jag känna själv, men har svårt att känna om huvudet sitter fast. Tror nämligen att hon fixerade sig igår. Jag gick för att dra upp persiennerna i vardagsrummet och då strålade det till och gjorde sjukt ont "down stairs" så jag fick stanna upp ett tag, sen gick det över och jag har inte känt något sen dess. Förutom lite spänningar och stickningar precis där livmodern sitter i "normala fall", där menvärken brukar sitta, där sticker det emellanåt. Nåja, som sagt, det återstår att se. Ska till barnmorskan om en vecka.

Vissa dagar börjar jag fundera om bebisen verkligen kommer stanna till efter nyår. För vissa dagar har jag så kraftiga och relativt regelbundna sammandragningar så att jag nästan blir rädd. Men jag hoppas verkligen att jag har fel. Vill gärna ha mitt lilla januaribarn, hihi. Även om det hade varit lite coolt att föda barn på nyår så att man kan ligga på bb och kolla på alla raketer, hehe. Men då föder jag gärna efter 00-slaget, haha! Aja, det är ju inte direkt något man själv kan styra men jag lär garanterat få käka upp att man ens funderat på att bebisen kan komma tidigare.. Nä nu får vi ställa in oss på att gå 2 veckor över tiden istället! Så kommer det vara! Kanske skulle göra en favorit i repris? Med Tindra hade jag ju en liten "tävling" på min blogg där folk fick gissa vilket datum bebisen skulle komma. Någon som vill gissa? Vilket datum kommer bebisen?

För övrigt mår jag ganska bra för tillfället. Kommer bara flytta ut på soffan igen så att mina höfter kan må någorlunda bra. Halsbrännan har däremot kommit tillbaka och jag har börjat om att knapra novalucol som faktiskt funkar hyfsat bra! Jag måste ta en innan jag går och lägger mig om jag inte vill vakna mitt i nätterna av sura uppstötningar och sånt mysigt.. Jäjä, snart i mål! Det var allt för idag.. Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Marie

Ååå låter som när ajg väntade Meja ... hon kom ju tidigare med ! FASt vi hade planerat snitt så kom hon ännu tidigare hehehehe! Känner igne den där värken "downs stairs" ... undrar verkligen om inte bebis kommer innan nyår ... gissa kan man ju alltid ! Bäs kommer den 29 december :P

Kramiz

2009-12-21 @ 20:13:30
Postat av: Katja

Hellu =)

Så du föder hellre 31/12 klockan 23,59 än 1/1 0,01? ;)

Hihi!!

Lycka till!

2009-12-21 @ 21:19:49
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

3 januari tror jag ;D

2009-12-21 @ 21:34:15
URL: http://wiikman.blogg.se/
Postat av: Emmelist

kan tänka mig det... bara 2 veckor kvar ser jag :D mår du bra i övrigt? foglossningar kanske?

2009-12-21 @ 22:15:46
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

är det första barnet? då får vi hoppas att du inte går över i tid.



hmm 2 veckor... håll dig då över nyår :D så du inte föder typ nyårsafton eller dagen innan :P

2009-12-21 @ 23:23:27
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRATTIS :D DU ÄR EN UTAV FINALISTERNA I DAGENS BLOGG! RAGGA RÖSTER UTA TUSAN NU! :D Ni har till klockan 22 på er! Alla röster ska kommenteras i blogginlägget om finalisterna! KRAM!

2009-12-22 @ 00:13:59
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0