Ajajaj..

Ja idag blev ingen bra dag. Har haft ont av foglossning hela dagen, kan knappt gå. Bebis ligger och trycker mot lungorna och antagligen min magsäck för jag har även mått illa till och från hela dagen. Nåja, det är inte långt kvar nu, bara bita ihop! Känns även som att mina ben är ordentligt svullna, fast det är dom inte. Har kollat. Men dom känns jättestora och klumpiga och dom värker. Kanske börjar samla på mig ordentligt med vatten? Snart i alla fall. Och mina höfter känns som gelé. Gud vad underbart det är att vara gravid... Nä jag är less. Visst, finns dom som inte kan bli gravid och som verkligen vill, men man måste väl ha rätt att gnälla lite? Jag lär då fortsätta med det, haha!

Vad händer hos familjen Andersson i helgen då? Jaa, jag vet inte riktigt. Eller jo det vet jag väl iofs men planerna är liiite ostabila. På lördag ska Jesper på styrelsemöte för airsoftföreningen på förmiddagen och sen funderar vi på om vi skulle åka till Liseberg på kvällen, men inget bestämt ännu. Om vi inte gör det så har jag faktiskt ingen aning om vad vi gör på lördag eftermiddag/kväll. Kanske hyr en film och bara slappar.. På söndag är det julmarknad i stan, ska kolla på Uddevallas lucia och lite sånt. Ska även ta en fika och bara mysa. Jesper är ledig. Han är även ledig på måndag då dagis ska ha luciafirande. Ska bli riktigt roligt att se när Tindra sjunger "tipp tapp tipp tapp" haha! Hon gör det hela tiden här hemma.

Föresten fick Tindra ett nobelpris på dagis idag, hihi. Hon fick nobelpris i social kompetens, haha! För att hon utstrålar ett sånt positivt och glatt humör. Ja det stämmer ju verkligen in på våran lillgumma! I alla fall för det mesta, hehe. Tyvär får ni inga bilder på hennes nobeloutfit då hon totalt hade sölat ner sig under maten, hehe. Men hon hade i alla fall en fin rosa klänning som var aningen för stor och ett par vita strumpbyxor med hjärtan på. Så fin så! Hårband med rosett hade hon också! Sötunge!

Nä nu ska jag ta en snabbkik, sen blir det nog lite tv. Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0