Årets första inlägg!

Ja vi firade vårat nyår lite tidigt. Vi var ju på nyårsfest nere i folkets hus där Björn hade hyrt lokaler. Tindra somnade nog runt 20 men vaknade vid 22-tiden igen. Antar att det blev lite väl högljutt och folk som sprang runt vagnen så det var ju ingen ro för henne direkt. Så då tänkte vi att vi kunde passa på att åka hem. Vi åkte väl runt 23-tiden tror jag. Stannade nere vid friskis och svettis och smällde av dom få raketerna som vi själv köpt bara för att Tindra var så himla facinerad när vi kollade på raketer tidigare idag. Så nu ligger hon och sover ganska bra skulle jag tro, Jesper åkte ner till Björn igen, han ville ju inte missa midnattsbuffén hehe. Jag sitter här och har suttit och kollat ut genom fönstret på alla fina raketer. Sen har jag även kollat igenom bilderna på raketerna som jag tog nere i parken förut. Blev endel som var ok faktiskt. Men det var fan inte lätt! Men jag tänkte visa några i alla fall. Här kommer dom! Och gott nytt år föresten!


Sen skulle man hinna titta så att man hade riktat kameran rätt, hinna få fokus och trycka av utan att skaka kameran för mycket. Slutartider och bländare skulle ställas in.. Till nästa år kanske man skulle ha skaffat sig en trådutlösare eller eventuellt en fjärr, får väl se. Men jag blev i alla fall skapligt nöjd över dessa bilder, eller borde jag inte vara det? Det var ändå första gången jag fotade fyrverkerier och absolut första gången med min nya kamera.. En sak är då jäkligt säkert..det var otroligt jäkla svinkallt! 17 minusgrader visade biltermometern när vi åkte hem för att byta om till festkläderna, hehe.

Festen var faktiskt ganska trevlig och jag måste säga att folket som var där var ovanligt skötsamma. Festen gick lugnt till och alla var på bra humör. Nu stannade ju visserligen inte vi hela kvällen men det vi hann vara där så var det trevligt. Maten var god även om jag hade klarat mig utan baileysgrädde till efterrätten, hehe. Men i det stora hela var det mycket trevligt. Nu ska jag dock alldeles strax inta framstupa sidoläge i soffan och stensova! Kan jag hoppas i alla fall. Ska bara visa 3 bilder till, hehe.

Dessa bilder är 2 bilder på våra egna raketer. Eller en utav tårtorna. Jag blev lite imponerad av mig själv här för jag lyckades ställa in fokusen manuellt och innan Jesper sköt iväg dom, hehe. Och jag tycker att det ser ganska skarpt och fokuserat ut, haha! Nåja, här kommer bilderna.

En sista bild nu då. Det är på min nyårsoutfit. Jag hittade nämligen en klänning längst in i min garderob som jag hade glömt att jag ägde. I en storlek på 42/44!! Varför har jag en sån stor klänning? Har jag varit så stor (förutom nu då!) nån gång? Måste ju ha varit det varför skulle jag annars ha den? Aja, det var väl tur kanske? För den passade perfekt till min gravida mage i alla fall, hehe. Denna bilden ser väldigt ditklistrad ut kan jag bara "varna" om..det beror på att jag faktiskt har tagit bort bakgrunden då den förstörde hela bilden, hehe. Så den är lite ditklistrad.. Här kommer den.



Fy sjutton vad rund jag är överallt nu.. Nä nu får bebisen ta och komma så att jag kan göra nått åt detta. Och kanske bli av med lite vätska i kroppen! Hehe! Men jag blev som sagt glad att jag hittade denna klänningen. Passande var faktiskt att den var lite glittrig. Syns lite dåligt på bilden men lite syns det. Jag fick i alla fall en kommentar av några tjejer på festen om att det inte alls syntes på mig att jag skulle ha om bara några dagar! Dom tyckte att jag var alldeles för liten för det, hehe. Då blev jag faktiskt lite glad eftersom jag själv känner mig som en valross!

Nä nu var det slutskrivet för den här gången. Framstupasidoläge väntar på mig.. Men jag säger det väl igen..
GOTT NYTT ÅR FOLKET!!!
Kram från mig och bebis i magen!

Kommentarer
Postat av: Kadri

Fina bilder och du är med jätte fin. Det är vackert med gravidmage.

Med barnen brukar nyårsfirandet bli i dett hållet.



GROTT NYTT ÅR TILL DIG OCH DIN FINSA FAMILJ

2010-01-01 @ 11:37:36
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Nina

gott nytt år tjejen. skulle fota nyåret jag med. men fasen va det gick dåligt. hade inga raketer som va sådär nära. å ja va inte heeelt hundra hur ja skulle ställa in kameran.. =/ synd..

2010-01-01 @ 12:24:23
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Marie

Gott Nytt År !!!

Gud vilka underbara bilder du har tagit ! Och vad fin du är gumman !!!

Hoppas på ett underbart 2010 ! Kramar på er nu å må så gott!

2010-01-01 @ 13:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0