Bloggardag idag!

Ja vad gör man när man har tråkigt? Jag blev fruktansvärt rastlös. Tindra sover igen, lillsnutt. Men jag tror inte att hon har så hög feber idag faktiskt. Kan ju bara hoppas att det är snabbt övergående! Jag känner verkligen för att hitta på någonting men jag har ingen aning om vad. Jag har en liten fotoidé som jag vill göra men för den krävs lite kyla..så åka och fota har jag väl inte riktigt motivation för heller..hmm. Inte lätt alla gånger. Kanske skulle sätta mig och försöka hitta några roliga julklappsrim? Har faktiskt hittat 2 stycken till mina småsyskon, moahaha, men dom skriver jag inte här. Det är ju faktiskt rätt roligt att läsa upp julklappsrim. Hittade en rätt bra sida om man är som jag och inte kan rimma själv, www.julrim.nu var kanoners!

Nä nu ska jag faktiskt gå och se om vi har några knäckebröd kvar, är lite småsugen faktiskt. Ha en fortsatt trevlig dag. Här kommer en liten bild på min älskade lilla sjukling..


Kommentarer
Postat av: mina

Jätte söt bild.

Ja de tröjorna jag har köpt s¨verkar det jätte bra..min vän var jätte nöjd med det när hon ammar..så titta när du är där nästa gång.kram

2009-12-12 @ 15:21:16
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kadri

vad snyggt du har gjort headern. så söt tjejen är.

2009-12-12 @ 21:04:22
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: http://maarwalicious.blogg.se

gulllefnutt :)

2009-12-13 @ 11:45:21
URL: http://marwalicious.blogg.se/
Postat av: Therese ♥

Jätte mysig blogg :) Fin jul header!

2009-12-13 @ 17:12:30
URL: http://tezzilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0