Burr, it´s cold out there!

Kan man ju lugnt säga. Det är säkert inte så himlans massa minusgrader, 3-5 minus kanske. Men det blåser utav *pip* och det är inga medelhavsvindar som kommer kan jag ju lova! Nåja, nu har vintern och kylan kommit och det var ju det vi ville, eller? Det skulle i alla fall snöa även idag om man ska tro på både yr.no och klart.se (iaf igår) men det får hemskt gärna sluta blåsa så som det gör.. Annars tänker då inte jag sätta mina fötter ute för att leka. Skulle nog tippa på att inte ens dagis går ut i denna stormen, men det får vi väl se.

Hur gick nu första natten på andra försöket till att få Tindra att sova i vanlig säng? Jaa, hon vaknade ett par gånger under kvällen. Dock inte p.g.a sängen utan hosta. Men dessa gånger var det bara gå in stryka pannan och hitta nappen sen sov hon på 2 röda igen. Inga problem! Jag gick och lade mig strax efter 23, somnade väl strax efter 00 och vaknade halv 2 igen. Då var dock Jesper snabbare än mig på att gå in till Tindra. Han hade hunnit hem från jobbet otroligt nog! Hon lade sig ganska snällt och han kom ut efter 2 minuter och jag tänkte "skönt då kanske hon somnade om snabbt även denna gången". Men efter en stund kom hon ut och han gick in igen, låg där inne en kvart-20 minuter sen kom han ut och efter en stund även hon..suck! Då klev jag upp och så gick jag och lade mig bredvid henne. Efter en stund började hennes ögon gå ihop (vet inte vad klockan var) men hon vaknade till så fort jag tog ett djupt andetag.. Tiden gick och även jag började väl halvslumra men till slut! Till slut så hörde jag på hennes andetag att hon sov så pass djupt att jag hade kunna sätta stereon i botten utan att hon vaknar så då klev jag upp snabbt och lätt och gick ut till min soffa igen.. Tog en snabbtitt på mobilens klocka och insåg att klockan var kvart i 4..ååååh vad skönt! Eller inte..Tindra somnade alltså om runt halv 4.. Vaknade tio i 7 imorse men då orkade jag verkligen inte kliva upp så jag lade mig bredvid henne igen och vi båda somnade om på 2 sekunder och blev väckta av telefonen klockan 20 över 8! Vem fan är så dum att ringa 20 över 8???! Ingen aning..nån gubbe i alla fall..som sökte Jesper.. Jag tänkte ju att det kunde varit dagis som skulle säga att Tindra inte kunde komma av någon anledning så därför sprang jag upp.. Nåja..trött är jag just nu i alla fall..

För er som inte hängt med och som undrar varför jag sover på soffan kan jag förklara det ganska lätt. Det är enda stället där jag kan sova ostört en hel natt! Jag lägger upp ett ben på ryggstödet (jag ligger mot ryggstödet alltså) med magen i en grop samtidigt som jag kramar en kudde. Otroligt sexigt om jag ska tro på min man men fy attans vad skönt det är!

Nää nu ska jag ta och kika runt lite innan jag ska väcka min gubbe igen. Han vaknade också av telefonen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0