Deppardag!

Ja usch! Jag har haft, eller har fortfarande, en riktig deppardag! Jag går på torp, ser ut som en luffare med sletna mjukisbyxor och en för stor tröja (läs: enda kläderna jag kan ha) och kikar på lite kläder. Man går bland alla smala fina tjejer som nästan ser ut att ha klätt upp sig extra mycket just idag. Ser massa fina gravida som trippar runt med perfekta runda magar och går i jeans! Jag ville bara hem och gömma mig under täcket tills ungen kommer ut! Letade efter en klänning men gav snabbt upp. Hittade en superfin tröja på gina i storlekarna small och xsmall..tack för den då.. Nää ingen bra dag för mig idag. Deppigast! Sen gör det inte saken bättre att jag känner mig lite pressad att klä upp mig lite till nyår också..men jag har ingenting att klä upp mig i så jag har tappat suget lite.. Nåja, skit samma, det löser sig säkert.. Jag har i alla fall fått in 2 nya gissningar, hehe. Så nu ser den uppdaterade listan ut såhär:

25/12 - 09: Emelie
29/12 - 09: Marie
1/1 - 10: Pitebon
3/1 - 10: Alex (syster), Martina
5/1 - 10: Malin K, Sophia
7/1 - 10: Jag själv
9/1 - 10: Sofia, Anki

Nu satte jag upp mig själv på den 7/1 också. Jag lutar egentligen lite mot 3e också men nää, 7e gissar jag på då. Jesper vägrar gissa för att han är en tönt, haha!

Nu ska jag fortsätta denna deppiga dagen med att käka en hel påse popcorn tror jag..imorn bär det ju av till barnmorskan igen..

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad tråkigt att du känner som du gör. Man känner sig ju dock mest stor och klumpig på slutet, jag har dock haft tur att jag haft mammabyxor som jag kunnat ha ända in i slutet. Jag gillar inte att gå omkring i mysbyxor ute bland folk, eller gjorde inte innan ALma kom iaf. Nu går jag ofta till dagmamman på morgonen i mysbyxor. OM du bott närmare skulle du fått låna klänning/tunika av mig då jag var på bröllop som höggravid.



Hoppas att du hittar något du kan ha på nyår som du känner dig fräsch i, eller så hoppas vi på att du redan fått bebis eller är på bb då =)



Skickar några uppmuntrande kramar.

2009-12-27 @ 22:09:05
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Emmelist

tack :D jag gillar dom riktigt mkt :)



vad gör du ikväll då?

2009-12-27 @ 23:37:50
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0