God kväll kära vänner!

Detta är något jag aldrig kommer göra igen..inte fören Tindra är stor nog att kunna sitta och vänta medan man beställer. Talar jag i gåtor? Jag ska förklara. Jag och Tindra åkte ut till torp med bussen, inga konstigheter alls! Jag tog ingen vagn med mig så vi tog en vanlig kundvagn. Tindra var helnöjd under hela tiden faktiskt, trots att hon inte fick gå. Hon satt och tjötade på värre än vanlig och sjöng på sin "tipp tapp". Allt var frid och fröjd tills jag hade kommit på den smarta idén att jag och Tindra kunde äta ute på torp..... Men jag kan ju för sjutton inte lämna en 1½åring själv vid ett bord oavsett hon sitter i en stol eller i en vagn liksom! Så jag hängde våra jackor och gick till kön. Här kommer det jobbiga. Jag var tvungen bära Tindra eftersom det var så mycket folk samtidigt som jag skulle bära en bricka full med mat och dricka. Jag kan lova er att det gör jag aldrig någonsin om! Jag spillde ut hälften av drickan och höll på att tappa Tindra i golvet. Kan tänka mig att folk började undra om jag var riktigt frisk i huvudet egentligen. Maten var god även om det slutade med att jag käkade upp Tindras pannkakor och hon käkade upp mina pommes, haha! Men hon gillade allt pannkakor med sylt och grädde. Hon åt nääääästan en hel innan hon vägrade och skulle ha mina pommes istället. Nåja, efter maten hade det kommit ännu mer folk till torp så jag orkade inte ens fortsätta så vi tog bussen hem igen.

Väl hemma satte vi oss i soffan och mös lite. Sen busade Tindra med bollarna i sitt rum men det märktes att hon var otroligt trött efter denna dagen. Vi har som sagt hållt igång endel. Så då hoppade vi in i duschen sen blev det ännu mera mys, på med pyjamas, vällingflaska och nu sover hon som en stock! Kan ju tillägga att hon somnade heeeelt själv även idag! Så nu håller vi tummarna på att det fortsätter gå såhär bra!

En annan sitter och väntar på att gubben ska komma hem. Han var i Uddevalla nu i alla fall så det dröjer nog inte så länge till, hihi. Då blir det fredagsmys för hela slanten! Så ni får ha en trevlig kväll! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Kadri-tävling pågår

men vad skönt att hon somnade själv



sv. hahaha då får du fota honom med en mankini på o läga upp den på bloggen

2009-12-18 @ 21:48:39
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0