Hohojaja..bilder var det ja!

Ja nu ska jag sätta mig och gå igenom alla bilder som tagits idag.. Blev en hel del ändå. Kommer nog visa endel här iaf. Ska bara stämpla dom först, hehe. Blev runt 200 bilder tagna idag men det var faktiskt väldigt få som jag blev nöjd över. Men det är väl det som är bra med det digitala? Haha! Man kan kasta dom man inte är nöjd med. Sen var ju Tindra måttligt nöjd varje gång pulkan stannade också.. Nåja, jag ska i alla fall visa er några bilder. Kan börja med dessa då. Några få utvalda bilder från skeppsviken och mollön. När vi var på mollön var dock Tindra inte så pigg utan satt och stensov i bilen, haha! Här kommer dom i alla fall..

Fåglarna såg lite frusna ut måste jag ju säga, hehe. Stackars.. Som ni ser på bilden längst ner så ser hon väl inte sååå road ut va? Inte kul när mamma skulle stanna den förbaskade pulkan hela tiden, haha!

Men det var i alla fall ruskigt skönt att få komma ut lite. Tror att Tindra gillade det med, innerst inne, haha! Efter detta åkte vi ner till kontoret och där sprang Tindra runt som en yr höna, haha! Jag tänkte testat lite blixtfoto inne i rummet som (förhoppningsvis) kan bli min studio en vacker dag. Dock var inte blixten med på noterna utan sög slut på batterierna. Får åka och köpa nya imorn så att man får leka lite vimmelfotograf på självaste nyårsafton, hehe.

Men jag nöjde mig dock inte med denna fototripp utan begav mig ut igen, fast på kvällen och bara runt kvarteret där vi bor och efter Tindra lagt sig. Blev faktiskt lite förvånad, eller imponerad av mig själv, haha! Kan man säga så? Jag tyckte i alla fall att dessa bilder blev rätt häftiga. Ni får väl tycka vad ni själva vill.. Kom gärna med kommentarer/kritik.

Det är otroligt skoj att leka med långa slutartider och stativ på kvällarna, hehe. I alla fall nu när det är snö ute så att det blir lite ljusare trots allt mörker. Nåja, så är det med det i alla fall.

Nu ska jag surfa vidare. Har inget vettigt att skriva och så är jag trött så att ögonen går i kors. Har haft en hel del sammandragningar under dagen..jo appropå det.. Jag lägger till några namn på "gissningslistan" som avslutning på kvällen..

25/12 - 09: Emelie
29/12 - 09: Marie
Nyårsnatten efter 00-slaget: Mamma och Jesper
1/1 - 10: Pitebon
3/1 - 10: Alex (syster), Martina
5/1 - 10: Malin K, Sophia
7/1 - 10: Jag själv, Sandra
9/1 - 10: Sofia, Anki
10/1 - 10: Jennyli

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: Piinky♥

du är duktig på att ta fina bilder :D

2009-12-30 @ 22:33:15
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: Narra

4-5 ;)

2010-01-01 @ 21:06:37
URL: http://natalieansell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0