Inlägg med massa bilder och sånt..

Ja det kommer att komma endel bilder i detta inlägg. Inte så många egentligen men det blev inte så många bilder tagna idag. Dels för att Jesper är sååå stressad och förstår inte riktigt vitsen när jag vill fota ett bildäck med massa frost på, haha! Sen fanns det inte så himla mycket att fota idag heller egentligen. Vi hade dock lite otur med lucian. Vi väntade och väntade, sen kom en gubbe ner från scenen och pratade med oss. Han sa att igår hade lucian varit så sen att hon inte hade kommit fören på eftermiddagen. Då gav vi upp och gick in på rådhuscafét och fikade. Men precis när vi skulle sätta oss såg vi att lucian stod på scenen, dock orkade jag inte spurta ut bara för att fota Uddevallas lucia..näää.. Hade dock tänkt åka på "kröningen" istället som var i kyrkan nu på eftermiddagen, men det orkade jag inte heller. Man har ju inte så mycket ork nu för tiden. Aja, nu ska jag sluta prata så mycket strunt. Här kommer bilderna.



Detta är i muséeparken. Tog en runda där medan vi väntade på farfar.



Ååh, jag bara älskar denna typen av häst! Stora, med stora manar, stora hovar och massa hovskägg! Såå mysiga! En sån ska jag äga någon gång i mitt liv..



Tindra satt och mös i vagnen i alla fall. För en gångs skull var hon inte så rastlös och ville gå hela tiden!

Det var alla bilder från julmarknaden, haha! Men nu kommer bilderna från hamnen som vi gick i efteråt..













Sådär, det var alla bilder som jag hade att bjuda på idag. Efter detta gick vi in på muséet en sväng. Jag har aldrig varit där inne. Dom hade någon fotoutställning där som berörde mig endel. En fotograf som fotat personer som alla hade någon form av psykiska problem. Speciellt en bild, på en tjej som skär sig i benen berörde mig. Jag blir uppriktigt sagt ledsen när jag ser sånt. Hon skar sig ju inte för att hon ville dö utan hon ville ha en annan form av smärta att fokusera på. Det stod ju texter under varje bild också så jag antar att det var något syfte att dom vill synas och höras. Det var även bilder på folk med schizofreni och andra sjukdomar. Den utställningen är nog värd att gå in och titta på i alla fall.

Nu tänkte jag avsluta med en bild på Tindra. Hon har nämligen hittat en ny leksak som hon gillar. Det är en gammal käpphäst som hennes faster hade när hon var liten tror jag. Den har ett namn också, "bopbopbop" heter den, haha! Kanske för att jag berättade hur hon skulle göra med den och att hon får trava iväg "boppeliboppelibopp" haha! Då började hon säga "bopbopbop" när hon rider iväg, hehe.



Nu får alla ha en fortsatt trevlig kväll i alla fall!

Kommentarer
Postat av: yasmine modell och blivande mamma

ja underbart kraaam

2009-12-13 @ 19:50:55
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Therese ♥

sv. Tack så mkt :)

Jätte fina frost bilder :) Snyggt fotat <3

2009-12-13 @ 22:29:29
URL: http://tezzilicious.blogg.se/
Postat av: N I L M A

Många fina bilder får jag säga! :D

2009-12-14 @ 06:42:36
URL: http://nilma.myshowroom.se
Postat av: Katja

Wow vilka fina bilder, vilken fin header <3



En annan smärta ersätter med en annan eller vad dom säger.. psykisk med fysisk!!

2009-12-14 @ 09:48:17
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Nina

ooo ja det var det absolut. :D



fina bilder du tagit som vanligt. speciellt de där närbilderna på frosten. så fint :D

2009-12-14 @ 10:11:33
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0