Kattfan!

Alltid ska dom ställa till med något! Spjälsängen står fortfarande i Tindras rum men hon sover inte i den. I natt vaknade Tindra när turbo hoppade upp i spjälsängen. Antagligen blev hon rädd när den knakade till när han hoppade ner eller nått och självklart ville hon inte somna om.. Jag blir så trött! Hade inte kattfan förstört detta så hade hon garanterat sovit hela natten för detta var klockan 4.. Jag ville bara halshugga honom! Ååååh vad jag blev arg! Sen blev jag även förbannad på mig själv, eller rättare sagt på mina leder. Jag lyckades få Tindra att somna om, men när jag skulle vända mig om och gå så knakade min fotled till och Tindra vaknar, igen. Antagligen hade hon inte somnat ordentligt. Men ååh vad jag blir frustrerad! Som alla redan vet så är inte jag direkt van att ha vakna nätter och allt sånt utan jag är fruktansvärt bortskämd och vet inte riktigt hur man ska handskas med detta.. Men men, det är väl bara att vänja sig nu. Vem vet, lillasyster i magen kanske blir en bebis som faktiskt är vaken hela nätterna igenom, då är det väl bra att man fått förbereda sig lite..?

Trött är jag i alla fall, men det har jag iofs varit i ett par veckor nu. Men nu är jag så trött att jag knappt orkar kliva upp på mornarna. Så jag hade faktiskt tänkt lägga mig och vila en stund snart. Ska bara kolla lite grejer först. Men men, ha en trevlig dag på er!

Kommentarer
Postat av: mina

Godmorgon gumman..Så gulligt namn på katten...Turbo..massa fart i honom,,,inte skoj att vakna när han håller sånt liv om nätterna eller tidigt morgon..Hoppas att du inte är allt för trött & allt går åt skogen denna dag..Ha nu en skön onsdag eller så bra som möjligen.kram

2009-12-09 @ 09:51:24
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0