Lyckades jag?

Jaa, jag vågar inte smyga in i Tindras rum och kolla om jag lyckades få ungen att somna, haha! Men såhär är det..jag lade mig inne hos henne (vi har ju kört igång "operation sovavanligsäng" igen..) och jag somnade själv. När jag vaknade och tittade på Tindra hade hon stängda ögon, jag kollade på klockan och insåg att jag legat där inne en hel timme. Så självklart antog jag att ungen sov!? Det resulterar ju i att jag kliver upp och Tindra börjar tjöta på mig, suck! Så jag sätter mig på stolen som jag ställde in tidigare idag och hon fortsätter tjöta och bråka och inte sjutton ska hon sova! Så jag blev otroligt less så jag lade ner henne, sa god natt och gick ut och stängde hennes dörr. Hon klev upp. Jag gjorde om samma procedur 2 gånger till. Sista gången lade jag henne på mage, tryckte nappen i munnen på henne och gav henne snutten och sen dess har det varit tyst.. Jag vågar inte gå in och titta om hon sover..tänk om hon vaknar igen? Jag avvaktar nog tills jag skrivit färdigt detta inlägget i alla fall..

Pulkarace! Ja vi fick helt enkelt göra så att Jesper kom och hämtade mig och Tindra. Vi ville pröva så att det inte skulle vara helt onödigt och köpa en sån liten pulka ni vet? Så jag bylsade på Tindra overall, vinterskor, fuskpolo, mössa, vantar ja rubbet! Sen åkte vi till torp. Fick oss ett gott skratt när folk inte vet hur man ska köra i en otroligt hal men liten uppförsbacke, haha! Sen köpte vi en pulka på coop! Och det var nog både det bästa och sämsta köp vi nånsin gjort, hahaha! Dels så fanns det bara en sort på hela torp och den sorten blev jag lite varnad för eftersom den suger sig fast lite i snön, vilket vi själva märkte också. Och sen vägrade Tindra kliva ur den och hon blev totalt vansinnig när man lyfte ur henne, haha! Men det var ju självklart roligt att hon tyckte om den. Så vi har faktiskt varit ute och lekt 2 gånger idag. Först när vi kom hem från torp så stannade Jesper ute med henne och jag hann få några kort på henne samtidigt som jag lagade middag, haha! Busemajan min njöt i alla fall för fulla muggar!

Härliga unge!

Hon var dock inte glad när dom skulle gå in.. Men hon följde med ändå, men inte ens chokladkalendern lockade alltså, hehe. Vid matbordet vankades det köttbullar och makaroner, men det var inte intressant för fem öre hon satt bara och gnällde! Tror att hon åt 2 tuggor eller nått. Sen såg hon mest ut såhär:



Fejkgrinade så det tjöt i öronen! Hon skulle ut och åka mera pulka! Hon satt och pekade ut genom fönstret och gnällde värre än jag vet inte vad. Så det var bara bylsa på sig kläder igen! Jesper tog fram sina termobyxor från försvaret (i storleken 185cm och 75kg) som jag kunde låna..dock fick jag givetvis inte igen dom, men jag frös inte i alla fall! Sen traskade vi ut och åkte lite mer pulka och gungade och busade tills jag inte orkade mer. Fick så sjukt ont i ryggen som vanligt. Men Tindra hade skoj och det är det som räknas! För när vi sedan gick in så var hon faktiskt ganska nöjd och gnällde inte. Då busade vi lite inne istället.





Imorn får vi se om vi hinner åka någon pulka. Hon kanske får åka pulka till dagis och hem från dagis men efter det har vi endel att göra. Medan Tindra är på dagis ska vi ner till Jespers bror och hjälpa han med några grejer och inviga nya kaffeautomaten, haha! Sen ska Tindra hämtas runt 12.50-13.00 där någon gång för att vi ska vara på bvc klockan 13.15. Efter bvc kommer Tindra vilja vila eftersom hon inte hinner ta sin vilostund efter lunch. När hon vaknar, om nu ingen av oss gör det under tiden hon sover, så ska vi handla lite mat och så ska den lagas innan Jesper ska jobba igen. Men vi kanske går ut en sväng efter Jesper har åkt till jobbet, vi får väl se imorn. Tråkigt att vara ute när det är mörkt bara..Nåja, vi får väl se hur morgondagen ser ut..

Nu är stunden kommen..jag ska smyga in och se om Tindra sover..OOH YEAH!!!! *segerdansar* Hon sover! Men jag gissar att hon varit uppe och sprungit en gång till efter att jag lade henne, för som hon ligger nu, haha! Jaa, synd att jag inte vågar ta kort på henne, haha! Men sover gör hon och jag är BÄST!

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Kadri

verkligen inte lätt o få de små o såva i sin egen säng

hon är så söt och vilken fin hello kitty mössa

2009-12-17 @ 08:45:28
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0