Mimmi och pissen (mobil)

Ja just nu sitter jag och dottern och tittar på Mimmi och en pisse på tv. Vi kollar på en av hennes filmer som hon fick på jul. Hon älskar ju Mimmi som sagt. Men det är en sak till hon älskar och det är lego duplo... Om hon vaknar på nätterna så ska hon kliva upp och leka med detta lego och verkligen inte somna om! Jag vet inte vad jag ska göra åt detta fenomen. Spelar ingen roll om jag plockar bort legot för hon går och plockar fram det. Samma sak med tågbanan. I morse vaknade hon halv 5 precis när jesper lön hem och då skulle hon leka och verkligen inte sova. Jesper bråkade med henne ett tag och sen tog jag över. För det är inte acceptabelt att kliva upp den tiden i våran familj! Jag tror att hon somnade om vid 05.30 och sen vaknade hon klockan 7 igen och skulle leka med detta lego och tåg.. Visst är det kul att hon gillar sina julklappar men såhär trodde jag inte att hon skulle bli. Nåja, det blir säkert bra. Synd bara att en annan blir så jävla trött att resten av dagen blir förstörd också för att jag kunde ju inte somna om ordentligt efter detta. Aja som sagt, det blir säkert bra nån gång. Tror att vi ska åka och köpa lådor med lock på som hon inte kan få upp själv, kan det vara nått kanske? Dom är ju inte så dyra ändå. Får se på det. Nu sitter jag mest och väntar på att det ska bli ljust ute så att vi kan klä på oss och gå ut. Ser nämligen ut att bli bra väder och jag är aningen fotosugen, hehe! Så då kan Tindra få åka lite pulka också och få lite frisk luft, har blivit lite dåligt med det dom senaste dagarna, fy på oss! Men det har ju inte varit toppenväder heller. Nä nu får jag nog sluta skriva. Bättre om jag gör det sen, hehe. Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: karoline

hejsan =) Skulle svara på ditt andra inlägg men det gick inte så jag svara här ;D Lillan är nog också allergisk men hon är allergisk mot stärkelserna i kertsup tror jag för tomatpure och liknande har jag inte märkt av nått. hon får röda kinder (villket jag också fick när jag var barn) Allt bra annars?

kram

2009-12-29 @ 13:28:07
URL: http://karolineceder.blogg.se/
Postat av: Kadri

Här är det små Ainstain som gäller.

Fin header du har fixat igen.

2009-12-29 @ 16:08:02
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Anki

tro mig hon får upp dom ändå:P Smartare än ni tror S köpte sådana lådor till robin med med som kläm lås på sidorna..jo tjena vad ja misstog mig...

2009-12-29 @ 17:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0