Okej då!

Jag hade inte tänkt fota min mage idag. Jag orkade inte. Men sen tänkte jag att man vet ju aldrig när sista chansen för en magbild blir heller, hehe. Så nu kommer en magbild från 38 fullgångna veckor!



Jaa, så ser man ut nu. Magen har sjunkit en hel del faktiskt fast ändå har halsbrännan kommit tillbaka. Illamåendet däremot verkar ha försvunnit, tack och loooov! Men jag ska väl inte säga för mycket. Jag kan fortfarande börja må illa av viss mat och sådär. Jag kan bara äta det jag verkligen är sugen på annars får jag inte i mig många tuggor av maten. Men snart är det ööööver och jag längtar så jag håller på att spricka! Jag vill veta vem denna tutta är ju! Undra om man skulle greja iordning bebishörnan idag, hihi. Vi får se. Jag ska orka också, hehe. Men eftersom jag sov på soffan så känns höfterna mycket bättre. Men vi ska ut till biltema idag och lämna tillbaka en julgransbelysning och även köpa lite glitter till granen. Så det är inte säkert jag kommer orka.

Jaja, nog svammlat om detta. Idag blir ju Tindra 1½ år också. Mammas stooora tjej! Hon är så söt på mornarna (ja givetvis är hon väl söt jämt!) då hon kliver upp. Hon springer fram till granen och petar lite på den, sen tittar hon på mig, duttar med pekfingret på sin andra hand och säger "baja baja!", haha! Då svarar jag "jaa Tindra, aja baja!", då skrattar hon och springer därifrån, haha! Efter en stund går hon tillbaka till granen men denna gången petar hon på julklapparna och sen säger hon "baja baja", haha! Hon är för rolig! Men hon är i alla fall duktig som inte sliter och drar i det roliga julklappspappret!

Sen måste jag bara berätta ännu en rolig sak om Tindra. Idag när vi precis kommit ur duschen så satte jag henne på skötbordet inlindad i en handduk medan jag själv torkade mig. Då tittar hon på mig och utbrister "tutte!!" och så pekar hon på mina bröst, haha! Skitglad var hon! Hon hade ju rätt, det var ju faktiskt tuttar, haha. Barn är för härliga..

Nää det var allt från mig denna gången tror jag.. Men glöm inte gå in HÄR och rösta på mig på dagens blogg! (Jag är nummer 6!!) Kolla inlägget nedan!


Kommentarer
Postat av: N I L M A

den är stor nu :) fint med gravidmaga r:D

2009-12-22 @ 11:12:25
URL: http://nilma.myshowroom.se
Postat av: Emmelist

goooomagen :D

2009-12-22 @ 13:06:09
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0