Tröttare än tröttast!

Behöver jag säga att Tindra knappt hann lägga huvudet på kudden innan hon somnade? Haha! Blev otroligt mycket för henne idag. Hon tröttnade till och med på tomten, hehe. Men det var spännande att få paket även om hon bara hade ro i kroppen för att öppna ett så att Jesper satt och öppnade resten, haha! Jaa, vi får väl se hur hon reagerar när hon får se alla nya leksaker imorn. Jag hade i alla fall tänkt visa några bilder från våran julafton. Så jag visar först bilderna och sen kan jag skriva några fler rader..

Funderar på att köpa en sån polisbil till Tindra. Den tyckte hon var skitrolig! Dock blev man lite trött i huvudet då sirenerna ljöd hela tiden, haha! Men hon lekte med den hela kvällen, till och med efter att hon fått alla nya julklappar. Ska hon bli en riktig biltjej måntro? Man börjar ju undra i alla fall, hehe.

Angående tomten så var hon inte ett dugg rädd denna gången heller, trots att det kom hela 3 stycken till oss! Vi måste ha varit ordentligt snälla iår i alla fall, hihi. Tindra kramade tomten och kunde även sitta i hans (hennes) knä utan problem. Dock tröttnade hon lite och började vinka hej då efter halva paketutdelningen, hehe. Och hon var inte speciellt intresserad av att öppna paketen heller, det var bara roligt att hämta dom från tomten. Så Jesper blev den som fick öppna nästan alla hennes paket. Men hon var så grymt trött när tomten kom så det var inte så konstigt. Tror att hon kommer bli gladare för julklapparna imorn när hon vaknar pigg och glad. Så imorn kommer det komma fler bilder kan jag lova, hehe.

Men nu orkar inte jag skriva mer, jag ska lägga mig i soffan och glo på göta kanal! Ha en fortsatt trevlig julaftonskväll och sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Kadri

vad mysigt ni hade det

HA EN SÅ FIN JULDAG IMORGON

2009-12-24 @ 23:12:47
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jättefina bilder =)

Hur får du till ljuset så bra? Eller du kanske använder en extra blixt?

2009-12-25 @ 08:27:55
URL: http://slns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0