Våran dag..

Den har egentligen inte varit så märkvärdig men jag kan skriva och visa ändå. Tindra fick som sagt gå till dagis imorse och det gjorde gott att hon fick lekt av sig lite. Imorn är hon ju ledig. Efter att vi hämtat Tindra åkte vi till ö&b och jag köpte julklappspapper. Efter det åkte vi till torp där vi gick och köpte en julklapp till Tindra (från hennes mormor så nu var det klart!). Hon har nu fått en tågbana och en mimmidocka av henne, hon skickade nämligen pengar så att vi kunde köpa nått, hehe. Ska även och shoppa lite kläder (om jag inte beställer) för pengar som min storasyster+hennes mamma skickat till Tindra. Aja, i alla fall så köpte vi det nu. Sen gick vi till jula och köpte en skotork! Helt perfekt att ha när man har barn kan jag lova! Dom kostade bara 149:- på jula så det var ett klipp. Tindras vinterskor var nämligen blöta efter dagis (dom håller inte emot fukt så bra trots att det stod att dom visst skulle göra det!) och efter en stund i skotorken är dom torra igen. Investering!



Fan vad snyggt att Jesper inte dammsög upp dammet som blev efter att han borrade i väggen, nu ska jag skälla på honom, haha! Efter detta gick vi runt en sväng och strosade sen gick vi till mcdonalds och käkade. Klockan blev lite väl mycket så jag skulle aldrig hinna laga mat innan Jesper skulle åka igen så det fick bli dunken.

Men innan vi åkte så hade vi fått post. Jag fick en julklapp av min mamma som jag självklart inte kunde låta bli att öppna! Men oj så glad jag blev! Vet inte hur många som kommer ihåg det men jag har i alla fall tjatat om att jag vill ha ett namnsmycke med Tindras namn instansat. Jag fick i alla fall ett sånt smycke av mamma i julklapp. Jättefint verkligen! Så det hänger runt halsen nu, hehe. Titta här:

Ville bara visa, hihi. Men i alla fall. När vi kom hem blev det lite bus med Tindra. Hon sprang, ramlade och slog huvudet i en dörrkarm, grät lite och busade lite till. Så fort hon såg att jag tog fram kameran ska hon ju leka pajas också, haha! Hon ställde sig mot väggen och posade, pratade i telefonen och antagligen gjorde hon ett försök att käka upp telefonen också, hehe.

När Jesper åkt till jobbet så satt vi och mös i soffan en stund, kollade på musse och mimmi och sen hoppade vi in i duschen. Tindra älskar verkligen att duscha! Tror att hon gillar det mer än att bada för då får hon ju rinnande vatten på sig hela tiden så hon njöt för fulla muggar! Sen blev det lite mera mys i soffan sen välling och bom i säng. Hon slocknade på 2 röda.. Imorn hade jag tänkt börja om med mimmi-sängen. Har inte orkat göra det än då jag själv sovit så kasst om nätterna. Men jag tror att vi måste börja om det det nu. Hon måste ju få en chans att hinna vänja sig liksom även om det inte är någon direkt panik. Jaja, det löser sig.

Nu ska jag sätta mig, lyssna på lite ny julmusik och slå in lite julklappar. Usch vad jag inte alls gillar att slå in julklappar..och tydligen är jag den enda på jorden som ogillar detta, haha! Nåja, här kommer en sista bild för detta inlägget. Tindras pepparkaka från dagis! Undra om den ska få hänga i granen?


Kommentarer
Postat av: Nina

haha är den där apparaten meningen att man ska torka skor å sånt med? najs ändå. tar ju såå lång tid för dem å torka.. :D



åååå halsbandet! såååå fint! vill oxå ha ett sånt! fasen sjukt fint! förstår att du blev glad för det. va ju en kanon klapp från din mamma :D



krams

2009-12-15 @ 20:01:04
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Laura, mamma till Kasper

sv: Jo det är mysigt med snö, tråkigt att den inte blev långvarig hos er!



Åh jag älskar sånna där namnhalsband! Har önskat mig en sån i julklapp av maken med tror inte jag får en :P

2009-12-15 @ 20:35:13
URL: http://laurasnya.blogg.se/
Postat av: Nina

verkligen kanon bra ju :D



ja förstår det. dem e så fina. suktat på sånt länge ja med. får väl ge mannen en pik :P hah

krams!

2009-12-15 @ 22:09:55
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jennyli

Jättefint namnsmycke! Jag har tänkt massor med gånger på att skaffa. Får bli när bäsen kikar ut så kan man beställa för alla tre på en gång! =)



Och du, när det gäller byte av säng o sådär, så sa vår läkare något vansinnigt bra som jag gärna delar med mig av!

"Vid alla typer av förändringar, oavsett om det gäller byte av rum, ny säng eller vad det tänkas kan vara, så blir det i princip alltid värre innan det blir bättre! Det gäller att rusta sig med två ton tålamod och rida ut stormen."



Och hittills så har det stämt klockrent hos oss. Som nu när barnen flyttade ihop i samma rum. Första tiden var det ideliga uppvak nätterna igenom. Nu, äntligen, sover de båda till typ 06-07. peppar peppar



Så, ge dig fan på att det SKA funka med nya sängen och ta att det blir stökigt ett tag. Men hon vänjer sig, och snart känns nya sängen mer som "hemma" än spjälisen! =) Kempa kempa, som Gunde skulle sagt! hihi!

2009-12-15 @ 23:11:01
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Jennyli

o förresten, trist att inte stövlarna höll tätt! :S Vilket märke var det? Vi brukar alltid köra Viking, de är kanonbra. Klarar slask o så. Dock dyra..

2009-12-15 @ 23:12:31
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0