Fy sjutton säger jag bara!

Ja vi var ju som sagt hemma hos Niklas och Susanne igår. Tänkte ju inte stanna så länge med tanke på Tindra. MEEEEN det gick inte så bra. Tindra sov på deras säng, jag blev full och jaa..så gick det med det, haha. Herre jisses! Och som alla vet hatar jag att åka bil när jag är så full, så jag blev givetvis åksjuk fastän jag satt i framsätet så Jesper fick stanna, haha. Fy fan. Nu dröjer det till nästa gång kan jag lova! Men dock blev jag ju inte bakfull idag. Eller jaa, jag försökte äta en macka med mjukost på, och då började jag må illa, men det är inte så farligt. Nu är jag vrålhungrig och kan knappt vänta till middagen, hehe. Vi ska äta gooooott ikväll. Sjömansbiff med pommes och bearnaissås ååh det vattnas i munnen på mig. Nötkött är ju så sjukt gott. Och så blir det att kika på melodifestivalen. Och käka popcorn, mumsigt! Men jag får nog ta och äta nått innan dess, för jag blev som sagt hungrig nu. Men vi får se vad vi kan göra.

Vad ska vi annars hitta på idag? INTE ETT SKIT! Jag ska bara vara hemma och ta det luuuugnt. Tindra verkar då inte bry sig så mycket efter de knasiga läggningstiderna igår, så det känns skönt. Får väl se om vi får henne i säng i rätt tid ikväll, men det ska nog inte vara några problem så länge hon bara får vila EN gång till idag. Men jag har fortfarande problem med hennes mat. Hon vill helt enkelt inte ha nått annat än välling. Eller ja, gröten går ganska bra, men inte maten. Fan. Jag som hade tänkt att hon skulle få äta vanlig mat 2 gånger/dag nu, men jag kan inte riktigt göra det fören hon börjar äta som hon ska. Får väl se på tisdag om hon har gått upp i vikt som hon ska. Blir spännande.

Och imorrn blir lilla tjejen 8 månader. Jag blir nästan förbannad för att tiden går så jäkla fort, hehe. Min stora tjej.

Nä nu ska jag försöka titta färdigt det jag ska kolla innan fisan vill ha mat igen.
Ha en trevlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0