Inget att ha

Njaa, den där mässan var väl inget att ha direkt. Trodde att man skulle kunna söka jobb på plats, vilket gör det mycket enklare, men icket. Men fick i alla fall lite information om lite utbildningar och sådär. Så nu får jag sätta mig och söka jobb via datorn i alla fall. Får väl se hur många jobb jag orkar söka. Efter mässan gick vi i alla fall och käkade lite lunch. Hade tänkt käka på cactuz, men det blev rådhuscafét istället. Åt en smarrig baguette med kyckling och curry, Jesper åt någon schnitzel med potatis. Gott var det i alla fall. Och Tindra fick pasta med ostsås och broccoli, det var smarrigt det, hehe. Sen efter det så gick vi till biblioteket där föräldragruppen skulle vara idag. Dock var det bara vi och 3 till (med bebisar) som var där. Men det var bra för nu fick jag fixat mig ett lånekort med. Hade tänkt låna en bok som skulle finnas inne, men vi hittade den inte så personalen beställde en ny, haha. Och så lånade jag en annan bok, Inspärrad heter den. Handlar om missbruk och våldtäckter, det var en sann berättelse så vi får väl se om den är nått bra. Så får jag låna den andra en annan gång. Så ikväll efter att Tindra har somnat ska jag mojsa ner mig i soffan med boken och en banan, hehe. Gött gött.

Igår började ju jag och Malin med en ny grej. Vi ska skriva upp i minsta detalj vad vi äter och dricker varje dag.Skrämmande egentligen. Men det går bra. Jag kom faktiskt ihåg att skriva ner allt igår och nu ska jag sätta mig och skriva ner lunchen och sånt. Jag kan ju redovisa i slutet av veckan hur det har gått.

Tindra somnade i bilen förut så när jag tog ur henne ur bilen lade jag henne i vagnen, och hon sover ännu. Får väl se hur länge till hon sover. Hon har sovit över en timme nu sammanlagt (med det hon sov i bilen). Jaja hon får sova tills hon vaknar av sig själv. För hon har knappt sovit nått idag, 1 gång på förmiddagen när vi var på mässan MAX en timme och så nu då. Men det är väl så att hon inte vill sova så mycket längre, så jag ska försöka hålla dessa rutiner och se hur hon reagerar på det. Sova 1 gång på förmiddagen och 1 på eftermiddagen. För egentligen sover ungen fruktansvärt mycket. Minst 12 timmar per natt, och 3-4 gånger på dagen på 1 timme vardera, haha. Sömntuta.

Nä nu ska jag försöka hinna kika lite till innan snuttan vaknar.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0