Sovmorgon

Ja idag fick jag faktiskt lite sovmorgon. Helt skönt! Eller aa, Tindra vaknade halv 7, men då lade jag henne mellan mig och Jesper och då somna hon om igen och sov till halv 9! Jääkligt skönt måste jag säga!

Idag känner jag mig liiite bättre från förkylningen. Eller jag är i alla fall lite piggare i kroppen. Men hostar och snuvar gör jag fortfarande. Men jag ska i alla fall försöka städa lite här hemma. Dammsuga och torka golven, det behövs nog. Och sen måste jag sticka iväg till posten och skicka 2 paket som jag fått sålt på tradera. Och så behöver räkningarna betalas. Men jag tror nog att jag sätter Jesper på att betala räkningarna medan jag städar, eller iaf medan jag är på posten. Får väl se vad han tycker om det, haha. För nu har fan JAG betalat räkningarna varje jävla månad i flera månader, så nu är det hans tur, haha!

Jag längtar till April. För då ska jag mest troligt åka upp till Martina och company i Uppsala. Kommer nog bli jäkligt roligt faktiskt. Förhoppningsvis får jag ta bilen upp, om Jesper kan åka med någon annan till storspelet som han ska på. HOPPAS HOPPAS!! För det känns enklare än att dra med sig rubbet på tåget. Men Jesper är inte omöjlig när det gäller såntdär, för han tycker att jag har lika stor rätt till bilen som han, haha. Och det är ju iofs sant eftersom jag betalar lika mycket på den, tss! Så vi får se. Men det är nästan klart att jag åker i alla fall. Och Tindra ska med givetvis. Blir nog skoj.

Nä nu ska jag försöka få i mig lite frukost! Det blir fil och müsli, eventuellt en smörgås med, hehe.
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Martina

hihi ja jag älskar min blogg nu:D



Ja nu hoppas jag verkligen du kommer för då har vi nått att verkligen se fram emot:D

2009-02-26 @ 11:55:26
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0