ÄNTLIGEN!

Ja äntligen säger jag! Äntligen har vi fått upp hyllorna i vardagsrummet. Så nu får min gubbe beröm, hehe. Jag visade bara var jag ville ha dom och så ritade jag efter där Jesper mätte och det blev såååå fint! Så nu har jag ställt lite ljus där uppe och 1 ram på vardera hylla med bilder på Tindra, ovanligt va? Haha! Men jag blev skitnöjd! Och så fick vi ju äntligen upp väggljusstaken som vi fick i bröllopspresent och den passade perfekt. Ni ska få se bilder sen men batteriet i kameran dog när vi var ute på torp förut. Men det sitter i laddaren nu!

Appropå torp så var vi där förut och kollade på team Erik från körslaget. Men jag orkade ju inte ställa mig på ett bra ställe så bilderna därifrån blev inget vidare. Stod typ längst bak och fick en massa lååånga personer framför mig. Lite störigt att vara kort ibland. Men jag ska lägga upp dom få bilderna jag fick i alla fall. Det var i alla fall gött att ha ett bättre objektiv så man fick zooma in lite. Nåja, nog tjötat om det.

Vet ni vad? DET SNÖAR!! Och det har faktiskt lagt sig endel på backen. Skitmysigt. Och nu blir det mycket ljusare och lite skönare i luften med. Så om det slutat snöa imorrn ska jag ut och fota lite. Jesper skulle ändå iväg med en kompis och fixa nått, så då kan jag och Tindra ta en liten prommis. Blir nog skönt. Bara det inte blir en massa slask imorrn, för då har jag ingen lust alls att gå ut. Huvva.

Nä nu ska jag lägga upp bilderna på bilddagboken, sen ska jag snabbkika lite sen är det natten som gäller för mig.
Sov sött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0