Gjort lite nytta!

Ja idag har jag äntligen fått gjort lite nytta i alla fall. Jag fick för mig att byta gardiner i köket och i vardagsrummet. Jag blev faktiskt rätt nöjd med bägge två, men köket är nog finast, hehe. Vad tycks?
 
Notera att det hänger svarta trådgardiner bakom dom lila i köket. Jag fick dom i julklapp av Pelle och mina småsyskon. TACK! Jag har länge velat ha sånnt och jag ville ha svarta, men varje gång jag skulle köpa så var svart slut! Men Pelle hade varit inne på dollar store i Piteå en dag och då fanns dom. YES! Så han köpa 2 stycken åt mig, och det tackar jag för. Så det kom ett paket på posten, med en massa andra grejer med, hehe. Fick ju även en fotoram av min lillasyster Jennifer. Ska nog skriva ut ett fint kort och hänga upp den kanske. Ska jag skriva ut en bild på Tindra kanske? Eller aa, jag har ju rätt många bilder på Tindra uppe, hehe. Kanske skriver ut ett av bröllopsfotona och hänger upp i den. Får väl se hur jag gör. Har ju även förstorat en fin bild från bröllopet som ska upp, men det blir nog bra. Får sätta mig och bläddra igenom alla gigabyte jag har med bilder så hittar jag säkert nått bra.

Har sett två filmer nu ikväll med. Den första hette Silver. Den var ruskigt knepig och dom hade sex typ hela tiden. Den var väl sådär. Sen såg vi en som hette the dead will tell. Den var riktigt bra faktiskt. Handlar typ om en förlovningring som en kille köpte åt sin flickvän på en antikshop och den hade en heeel historia bakom sig om hur tjejen som hade den först blev mördad och i slutet får man reda på vem mördaren är. Den kan jag rekomendera. Jag är ju kass på att skriva recensioner och sånt men den var bra i alla fall.

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Har en jävla huvudvärk som inte vill ge sig.
Puss på er! Och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0