Ojdå, vad säger man?

Ja jag lade upp denna bilden:

på forumet som jag är medlem på (vimedbarn.se) och var mest bara stolt över att jag lyckades knäppa en bild där hon faktiskt låg fint för en gångs skull. Och shit vilka gensvar jag fick. Så nu blev jag ännu mera stolt så jag måste få skryta lite, haha! Jag brukar inte vilja skryta om mina egna bilder, tycker inte det känns helt rätt. Men jag blev så himla nöjd över denna bilden så jag var tvungen, haha! Och det var till och med en tjej som skrev att jag borde ta detta som jobb och att jag skulle få hur mycket kunder som hellst, hihi. Jag blev generad när jag satt och läste det, alldeles fnittrig. Fan man är lite patetisk egentligen, hihi. Men jag är ju liiite sugen på att kolla runt lite om det finns någon liten lokal någonstans som man skulle kunna göra till studio. Det har jag varit sugen på länge. Men jag vet inte. Vill nog träna lite mer först. Och så måste jag ju köpa lite mer tillbehör såsom studioblixtar och sånt. Det är ju inte det billigaste. Men jag ska fan ta och kolla upp lite grundutbud, sen får man se vart det leder. Det kommer inte hända idag och inte imorn, men kanske inom en framtid som inte känns allt för långt borta. Men men, jag får väl bara sitta och drömma just nu...

Nåja, skriv gärna vad ni tycker om bilden :)
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Nina

tack detsamma får ja säga :D



jätte fin bild! när min lille blir så pass stor att han kan ligga sådär så ska ja knäppa en massa ja med! du verkar iaf ha en riktigt bra kamera. system?

2009-01-13 @ 22:22:39
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

men det syns verkligen på dina bilder. ja har två systemkameror här hemma. men de är gamla, så de är inte digitala bilder (vilket ja vill ha). Ja fotar så jäkla mkt, så ja måste ha det. Men ja ska nog spara å köpa mig en sån. Verkligen sån skillnad på korten..

2009-01-13 @ 23:34:43
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Ronja, Mindras mamma

Skit fin bild! :D

2009-01-14 @ 12:11:01
URL: http://lillaronja.blogg.se/
Postat av: Nina

hur är det annars?

2009-01-28 @ 15:31:03
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0