Fan vad glad jag blev nu!!

Vagnen gick in i bilen utan problem! Så nu har vi verkligen bestämt oss för vilken vagn vi vill ha. Det bir en Babytravel tvillingvagn, förmodligen i olivgrön med svart liggdel. Nice! Denna tvillingvagn blir fan mindre när den är ihopvälld än vad våran singelvagn blir..och då är ändå våran singelvagn i minsta laget. Så nu blev jag riktigt nöjd och glad faktiskt.

Sen tänkte jag svara på en kommentar från Sophia: Jag har 2 objektiv redan. Ett som följde med, 18-55mm sen har jag även ett zoom 70-300mm macro. Så därför vill jag ha ett som kan zooma däremellan när man är och fotar bilar och race och sån skojsigt. Därför vill jag ha 18-200 mm. Hade egentligen räckt med 18-85 eller liknande men nu hittade jag detta så därför blir det att köpa det istället.

Blev ju att gå en sväng på fallens dagar också. Jag fyndade mig ett par nya foppatofflor eftersom mina har gått sönder. Denna gången blev det ett par orangea. 70 kr var inte så farligt fastän Jesper hittade ett stånd där dom sålde dom för 50..säger han i alla fall. Jag såg dock inte detta ståndet, hehe. Aja, jag blev nöjd i alla fall. För jag har tjatat om att få köpa sånna länge nu. Sen blev det såklart en sån här också:



Det var smarrigt. En Langos donau eller nått sånt. Med ost, gräddfil och vitlök. Tindra smakade också och hon tyckte också det var gott. Trodde jag inte. Jesper käkade bara en donut. Men den såg inte helt fel ut heller om jag ska vara ärlig.



Ni ska få se fler bilder från när dom släppte på fallen och sådär men jag hinner inte det nu. Kanske senare ikväll när jag får lagt in alla bilder i RÄTT dator, hehe.

Ikväll blir det film och pizza för hela slanten!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: K

Såg gott ut det där! Aldrig sett sådana förut =P Lite synd med regn bara när man nu är ut och gör nått sånt där =(

2009-07-19 @ 08:20:44
URL: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0